Aurul monetizat în spaţiul românesc

Istorie, arheologie, antichitate, evul mediu, muzee, etc.

Moderatori: Deus, Adam25

Scrie răspuns
cristoph

Mesaj de cristoph »

Cu parere de rau trebuie sa spun ca deja ati inceput sa va bateti joc de acest forum. Pacat.
De saptamana viitoare eu astept un topic cu vremea in tara actualizata din 5 in 5 ore si rezultatele meciurilor de la EURO, probabil o sa gasesc informatii mai interesante decat in jumatate din topicurile incepute de dumneavoastra. Va multumesc.

Imi cer scuze celorlalti membri ai forumului pentru acest mesaj.
cristoph

Mesaj de cristoph »

Mda. Sincer ma refeream la topicurile si mesajele postate de dumneavoastra. Cunosc pagina respectiva de Internet cu mult timp inaintea dumneavoastra. Aveti topicuri incepute cu 5-6 mesaje postate de dumneavoastra pentru a le face mai interesante, cand puteati sa dati edit si sa adaugati alte noi.
Rosy

Mesaj de Rosy »

naumtopali scrie:
cristoph scrie:Cu parere de rau trebuie sa spun ca deja ati inceput sa va bateti joc de acest forum. Pacat.
De saptamana viitoare eu astept un topic cu vremea in tara actualizata din 5 in 5 ore si rezultatele meciurilor de la EURO, probabil o sa gasesc informatii mai interesante decat in jumatate din topicurile incepute de dumneavoastra. Va multumesc.

Imi cer scuze celorlalti membri ai forumului pentru acest mesaj.
Dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu or ing. cristoph ….

I am sorry.You are very young.You must to be more old for understand .
care-i legatura dintre poza si subiect?
... and nothing else matters ...
valentinian

Mesaj de valentinian »

macar daca era autentica informatia ... asa chiar ca face trafic degeaba pe forum :roll:
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
Scrie răspuns