3 monede de aur

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Multumesc pentru gandurile bune. Dar haideti sa nu ne certam intre noi din cauza oricarui individ care vine si isi arunca gunoiul pe-aici.
amonra

Mesaj de amonra »

Puscatura a fost in aer, pentru cine trebuia sa o priceapa.
N-am nominalizat.
Treaba cu oameni care din directii incrucisate isi sustin unu altuia parerile si mai apoi se dovedesc a fi una si aceeasi persoana, am mai vazut-o si pe alte forumuri. Nu e onest fata de ceilalti .
E ca treaba aia, cand se dau bomboane la toata clasa la o onomastica si un elev ia doua si spune " am si eu un frate acasa... "

Inteleg sustinerea, insa dezaprob profund modalitatea in care a fost facuta.

Asta daca tot am inceput discutia si ati preferat sa iesiti la rampa.

PS: Nu sunt persoana publica si nu detin mare rang nici in societate. Nu ma deranjeaza "expunerea" dumneavoastra, cel putin nu contati pe asta ca pe o arma. Mai degraba ar fi constructiv pentru forumul in care suntem sa fim verticali si cat mai concisi in informatie. Ar fi un bun castigat pentru toti cei ce ne pierdem vremea pe forumul asta.
Pecunia non olet.
amonra

Mesaj de amonra »

Multi vede, putini cunoaste.
Corect.
N-am reactionat in mod VIZIBIL.
Oricum, a fost linistit de restul ( zic eu ) si nu mai avea rost.

Insa, ca in orice situatie, trebuie lucrat si la cauze, nu numai la efect.
Asa ca am scris domnului Aldor si i-am aratat, daca mai era nevoie, ce debiteaza nenea Trixxx pe forum.
Vi se pare destul ?

Oricum, nu vad de ce va raportati la domnul Bersekr; nu sunt nici protejat de dansul si nici nu-mi este antipatic.
Chiar as putea afirma ca eu, ca entitate unica ( persoana, nume, avatar, etc ) gandesc pentru mine insumi si pot raspunde nemijlocit la orice discutie doriti.

PS: De ce ar trebui sa-l tratez pe zopiriyon altfel ? Pentru ca este basarabean ? Ar trebui sa ma raliez numai la cauzele romanilor "puri" ?
Pecunia non olet.
cristoph

Mesaj de cristoph »

Pacat ca s-a ajuns aici. Nu vreau sa comentez nimic mai mult.

Probabil din acest motiv ca sa devii membru SNR e nevoie de recomandare de la doi membrii, si probabil acesta este si unul din motivele pentru care ANR si domnul Aldor au decis sa existe o sectiune unde pot posta decat membrii ANR.
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

naumtopali scrie: "v-am considerat o persoana neinteresanta,mai ales ca aveti o oarecare simpatie pentru domnul Zopiryon,un basarabean nascut si educat in Moldova sovietica,care doreste sa dea lectii de morala romanilor nascuti in Romania."

Totusi,mi se pare absurd.Vine un tanar,ataca pe unul din noi,fara motiv,si Dvs.nu gasiti nimic mai bun decat sa ma atacati pe mine.E complet aiurea.
Las colegii sa va aprecieze comportamentul...

Deci sa inteleg ca va considerati superior pt ca sunteti "roman nascut in Romania"???
Dar ceilati de alta nationalitate pe acest forum(si nu numai!) ce sunt? Tolerati?Umplutura???
Nu mai am cuvinte!
Rusine!
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Ce vina are d-l zopyrion, ca s-a nascut in afara granitelor de acum ale tarii? Inseamna ca e inferior? Asta parca se numeste discriminare.

Ajunge, topic inchis.
Încuiat