Cetatile geto-dacice

Istorie, arheologie, antichitate, evul mediu, muzee, etc.

Moderatori: Deus, Adam25

Scrie răspuns
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Vad ca inca nu v-ati prins ce e un forum, ce e un topic. Asta de ex. nu e un topic. Luati tot felul de nimicuri de pe net si le copiati aici, puneti niste linkuri, asa de dragul sa mai fie ceva scris, orice. Urmatorul astfel de pseudo-topic o sa fie sters. Nu inteleg cum de ati ajuns aici la noi pe forum, ca e clar ca n-aveti nici o treaba cu numismatica. Ar fi mult mai bine pentru toata lumea daca v-ati muta activitatea in alta parte, sunt o multime de alte forumuri romanesti care cred ca ar fi mult mai potrivite pentru dvs.

Si va rog sa nu-mi mai scrieti nici un mesaj privat, pentru ca nu le citesc.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

naumtopali scrie:
Domnule Aldor,

Site-ul Dvs este gandit ca o afacere,cu un profit minim,dar totusi un profit.”Nimicurile de pe net” si comentariile mele au o audienta cu mult mai mare decat topicurile propuse de alti colegi de forum ,si, din pacate acest lucru se vede si nu trebuie demonstrat..

Pe acest forum activeaza o multime de membrii,care nu au colectii numismatice,carora le plac insa subiectele legate de istorie,arheologie,numismatica.

Am remarcat ca nu va sunt deosebit de simpatic,poate si datorita franchetei,dar si dumneavoastra puteti constata ca am avut o contributie pozitiva in cadrul forumului ( peste 200 mesaje in 1.5 luni ),contribuind la cresterea numarului de topicuri si la mobilizarea membrilor in discutii constructive.Uitati-va cate mesaje apar acum semnate de naumtopali si cred ca este suficient .As putea spune ca am dinamizat forumul,scotindu-l din lancezeala ,dar cred ca va va veni greu sa recunoasteti acest lucru.

Am un motiv sa activez in continuare pe acest forum ,si vi l-am comunicat pe un PM. Daca totusi doriti sa-mi restrictionati accesul ,in mod nejustificat,cred ca acest lucru intra sub incidenta legii consumatorului.Voi verifica ,in continuare,prevederile cadrului legal.

Cat despre mesajele personale,aceaste au fost trimise conform restrictiilor impuse de site-ul Dvs. si nu din dorinta de a stabili o relatie directa si privelegiata cu Dvs.
Pana acum nu mi-ati fost nici simpatic nici antipatic, dar acum ca ati trecut la amenintari, incep sa inclin spre varianta a doua. Iar o contributie pozitiva nu se numara in cantitatea de cuvinte scrise.

O sa aveti timp suficient sa studiati legile pentru ca de acum v-am suspendat contul. Good bye.
Scrie răspuns