moneda romana foarte rara

Monede grecești, romane, bizantine.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

adichis

Mesaj de adichis »

astept raspunsurile voastre...
...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

http://transylvanian-numismatics.com/phpBB/rules.php
6. Nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus.
Sa inteleg ca aveti mai multe asemenea monede, ca cel din ultimele imagini nu e acelasi cu cel din primele imagini.

Imi pare rau, sa va dezamagesc, dar piesa din ultimele imagini este un fals modern de foarte slaba calitate realizat probabil prin turnare.
adichis

Mesaj de adichis »

nu am mai multe....cea din ultimile imagini o am eu :D
...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Turnata. Ador a zis bine, fals de slaba calitate. Daca n-ati dat mult pe ea nu are de ce sa va para rau.
adichis

Mesaj de adichis »

nu imi pare rau am luat`o la bani de nimic de la un mos ...mai am inca o moneda dar nu am poze cu ea,nu stiu nimic despre ea...e tot ceva imparat roman pe ea si pe revers e ceva femeie oe un tron sau scaun ...ceva de genu....am cautat dar nu am gasit nimic despre ea
...
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Totusi ati upload-at de doua ori cate o moneda diferita... :) Sau ati patinat-o intre timp ?
adichis

Mesaj de adichis »

nu,prima am gasito pe net,si era exact ca si cea care o am eu...apoi am facut poze la care o am eu si am pus`o pe forum...:D....la ce pret as gasi o moneda romana i.e.n. cea mai ieftina,nu ma intereseaza ca e in 10.000 de exemplare ?
...
claus

Mesaj de claus »

nu cred ca vreo moneda romana sa fi avut tirajul 10,000, daca spuneati 10 milioane era mult mai bine.
sau daca a avut 10,000 normal ar fi sa coste o mica avere. :)
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

adichis scrie:nu,prima am gasito pe net,si era exact ca si cea care o am eu...apoi am facut poze la care o am eu si am pus`o pe forum...:D....la ce pret as gasi o moneda romana i.e.n. cea mai ieftina,nu ma intereseaza ca e in 10.000 de exemplare ?
Daca vreti o moneda romana ieftina, cred ca ar fi potrivita cea cu calaretul sulitat (FEL TEMP REPARATIO) a lui Constantius al II-lea. Puteti gasi ieftin una destul de buna pe okazii sau in targ. Pretul de targ ar fi pana in 10 lei pentru un AE3 comun (18-21 mm) in stare VF.
GLV

Mesaj de GLV »

Pentru ,,adichis''.Nu e frumos ce faceti.Vi s-a explicat de catre toata lumea ca moneda este un fals grosolan si totusi ati scos-o la vanzare ca pe o ,,MONEDA ANTICA EXTREM DE RARA!!!,'' Posibil fals.

http://www.okazii.ro/catalog/6007563/ob ... #div_photo

Sau nu aveti prea multa incredere in cei care v-au raspuns de buna cuviinta aici pe site ,si ati plecat urechea doar la cei care va spun ca este autentica?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Citat din descriere
NU A FOST EXAMINATA DE CATRE UN PROFESIONIST ,PARERILE SUNT IMPARTITE ,UNII SPUN CA ESTE AUTENTICA ALTI SPUN CA ESTE UN FALS
as fi curios cine a zis ca este autentica.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Despre orice parerile sunt impartite. Numai ca uneori se impart 1/1000 alteori 1/2. Aici cred ca avem primul caz unde 1 spune ca-i ok :D
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
BogdanC
moderator
moderator

Mesaj de BogdanC »

Referitor la licitiatia de pe okazii: cred ca trebuie apreciata macar precizarea 'posibil fals'. Sa recunoastem ca destul de multi nu ar mai fi adaugat si acest mic detaliu... :roll:
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
adichis

Mesaj de adichis »

ma scuzati ca nu va dau dreptate in totalitate...am aratat moneda la cateva persoane, specific: nu in poze,au avut moneda la ei in mana si au spus ca se poate sa fie autentica,deci chiar nu stiu ce sa mai cred....
...
adichis

Mesaj de adichis »

chiar nu am unde sa o verific ,nu stiu la muzeu se poate ?
...
Scrie răspuns