SADAGURA

Monede medievale care au circulat pe teritoriul României.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, BogdanC

albert

SADAGURA

Mesaj de albert »

A vazut cineva (sau are informatii) despre existenta probelor mari false?
andastratan

Mesaj de andastratan »

din pacate eu nu am.... :(
roantichitati

Re: SADAGURA

Mesaj de roantichitati »

albert scrie:A vazut cineva (sau are informatii) despre existenta probelor mari false?
Falsuri la probe Sadagura exista , personal am vazut la un mos scund cu parul alb la targ in Deva ( poate il stie cineva ) , care dupa ce a vandut una cu 80 Ron , a mai scos din sacosa alta si a pus-o la vanzare dupa ce a plecat cumparatorul .Falsul de moneda de care vorbesc il puteti vedea si la http://www.geocities.com/romaniancoins/ro5copeici.html
rychy
**
**

Mesaj de rychy »

am si eu o moneda sadagura, sigur originala, am gasit-o in pamant si deaceea cred ca a stat ceva timp ca e cam degradata dar se mai vad inscriptiile.

Imagine

cine vrea sa-mi vada mica mea colectie de 100 monezi poate sa bage id-ul meu de mes: marinciu_marius_10 :D :roll:
Ultima oară modificat 28 Iun 2008, 14:51 de către rychy, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

rychy scrie:am si eu o moneda sadagura, sigur originala, am gasit-o in pamant si deaceea cred k a stat ceva timp k e cam degradata dar se mai vad inscriptiile.

cine vrea sa-mi vada mik mea colectie de 100 monezi poate sa bage id-ul meu de mes: marinciu_marius_10 :D :roll:
Extras din regulamentul de forum:
5. Nu scrieti cu sh, tz, etc. Nu folositi limbajul mirc (daka, knd, lol etc.) sau posturi monosilabice de genul -super!-, -de acord!-, etc..
http://transylvanian-numismatics.com/phpBB/rules.php

Va rog sa-l cititi si sa-l respectati.

:merci:
rychy
**
**

Mesaj de rychy »

am si eu o moneda sadagura, sigur originala, am gasit-o in pamant si deaceea cred ca a stat ceva timp ca e cam degradata dar se mai vad inscriptiile.

Imagine

cine vrea sa-mi vada mica mea colectie de 100 monezi poate sa bage id-ul meu de messsenger: marinciu_marius_10 :D
id-ul meu este: marinciu_marius_10 poti vedea mica mea colectie de 100 monezi
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Quote:" id-ul meu este: marinciu_marius_10 putem vb despre monezi si puti vedea nica mea colectie de 100 monezi"

:shock: Am o intrebare : 'monezi si puti" sau monezi si pute :?:
claus

Mesaj de claus »

neatentia...in primul post a scris bine, acum cand a corectat a scris gresit...nu-i problema, doar mai multa atentie...

despre sadagura, nu este intr-o stare prea grozava, am vazut pe okazii mai bune la 20 eur...
rychy
**
**

Mesaj de rychy »

gata am corectat gresala dar am scris aseara la 3 noaptea :shock: imi pare rau :oops:
id-ul meu este: marinciu_marius_10 poti vedea mica mea colectie de 100 monezi
sigillum2008

Re: SADAGURA

Mesaj de sigillum2008 »

roantichitati scrie:
albert scrie:A vazut cineva (sau are informatii) despre existenta probelor mari false?
Falsuri la probe Sadagura exista , personal am vazut la un mos scund cu parul alb la targ in Deva ( poate il stie cineva ) , care dupa ce a vandut una cu 80 Ron , a mai scos din sacosa alta si a pus-o la vanzare dupa ce a plecat cumparatorul .Falsul de moneda de care vorbesc il puteti vedea si la http://www.geocities.com/romaniancoins/ro5copeici.html
''Doar'' 80 Ron. :D

Am si eu una... insa am dat aprox. 100 Euro (in urma cu 4 ani)
http://www.youtube.com/watch?feature=re ... NXIP4QybiQ
Nu spinii trandafirilor rănesc, ci petalele călcate în picioare
banivechi

Mesaj de banivechi »

A mea a fost mai mult de 100 euro. In 2003!
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

Se pare ca 100 de euro e totusi un pret bun , altii au pretentii mult mai mari !

http://www.okazii.ro/catalog/15038804/P ... 5-copeici-

.
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Piesa din link-ul indicat, nu este o piesa comuna ci o proba monetara, iar calitatea este ireprosabila. Personal nu am mai vazut niciodata acest tip pe viu. Ma indoiesc ca nu ar avea pret rezervat pe la 1000....
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Asta daca e autentica. Sunt destule falsuri dupa genul asta.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

marcus aurelius scrie:Piesa din link-ul indicat, nu este o piesa comuna ci o proba monetara, iar calitatea este ireprosabila. Personal nu am mai vazut niciodata acest tip pe viu. Ma indoiesc ca nu ar avea pret rezervat pe la 1000....
N-ati fost atent la ceea ce s-a discutat mai sus , subiectul topicului era " falsuri la probe Sadagura " . Cat priveste calitatea , nu este una extraordinara , daca o sa faceti comparatie cu una autentica ( doar dupa fotografie ) o sa va dati seama ca este un fals fara a mai privi moneda pe viu . In afara de asta observati ca proprietarul a inchis forumul licitatiei , desi la celelalte licitatii are forumul deschis . Credeti ca nu stie ca e un fals ?

una autentica o veti vedea mai jos

http://romaniancoins.ancients.info/mold ... 71_001.htm

.
Scrie răspuns