Cumpar bancnota de 1LEVA si alte bancnote cu valoarea 1 si 2

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

JamesBond
**
**

Cumpar bancnota de 1LEVA si alte bancnote cu valoarea 1 si 2

Mesaj de JamesBond »

Cumpar bancnota de 1LEVA Bulgaria ,editia 1999 precum si alte bancnote cu valoarea nominala 1 sau 2.

Relatii pe PM sau 0765.900.454

P.S. Nu sunt infractor si ca urmare nu fac plati in avans.Cu siguranta va veti convinge in timp de seriozitatea mea.
Ultima oară modificat 09 Iul 2008, 19:37 de către JamesBond, modificat de 3 ori în total.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Cei care cumpara de pe ebay sint infractori? Acolo nu se accepta decit plata in avans... Poti fi si Agentul 007 ca tot degeaba.
JamesBond
**
**

Mesaj de JamesBond »

Nu stau sa ma complic cu e-bay pt ca deocamdata nu ma intereseaza.
Am cumparat odata de pe okazii o casca bluetooth iar tipul initial imi cerea avans.I-am explicat cum sta treaba si omul a fost multumit si a inteles ca sunt om serios.
Nu imi place sa fiu catalogat ca infractor din start iar e-bay sau oricare alt site nu reprezinta un reper de moralitate sau un mod de a arata seriozitatea cuiva.

Imi cer scuze pt off-topic si imi mentin anuntul.Se va vedea in timp ce fel de om sunt. Sper sa nu gasesc oameni paranoici.....

O seara excelenta tuturor! :)

P.S. Sunt un colectionar incepator. :(
banivechi

Mesaj de banivechi »

Pai... mult mai mari sanse sa gasiti pe ebay decit aici ce va intereseaza: http://cgi.ebay.fr/BULGARIA-BANKNOTES-4 ... 0065076303
JamesBond
**
**

Mesaj de JamesBond »

Ma gandeam ca poate vreun roman care a fost in Bulgaria de curand are acea bancnota care din cate am inteles circula mai rar fiind inlocuita de moneda de 1 leva. :(
Eu am fost saptamana trecuta in Bulgaria si din pacate nu am gasit. In schimb am pastrat bancnote de 2 si 5 leva.:)

P.S. Daca vrea cineva stotinki trimit gratis in limita ,,stocului'' si in ordinea cererilor . :)
Ultima oară modificat 09 Iul 2008, 18:43 de către JamesBond, modificat de 2 ori în total.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Initial am avut retineri in a plati pe okazii in avans. Acum, desi am suficiente pozitive incat sa prezint incredere, de multe ori prefer sa platesc in avans, deoarece e mai comod (chiar daca fac o data drumul pana la banca si inca o data pana la posta, sau de doua ori la posta) si poate fi mai ieftin. Ca exemplu, daca vanzatorul are un cont bancar la anumite banci, transferul e gratuit (depunerea in contul respectivului), ceea ce nu e cazul platii in sistem ramburs. Cand cumperi o piesa ieftina, de cativa lei, nu prea se merita sa platesti costul rambursului.
JamesBond
**
**

Mesaj de JamesBond »

andi_codescu scrie:Cand cumperi o piesa ieftina, de cativa lei, nu prea se merita sa platesti costul rambursului.
Pentru mine e mai simplu asa. :)

P.S. Daca cineva nu specifica asta(avansul) in anuntul vanzarii si schimba regulile din mers,atunci eu pot sa cred ca nu este o persoana serioasa.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

OK, hai sa zicem ca va trimite cineva un colet cu plata ramburs. La posta va da coletul inainte, si numai dupa aceea achitati contravaloarea lui? Sau platiti "in avans" si numai dupa aceea primiti coletul?
Si ce garantii aveti ca respectivul nu v-a trimis o caramida in loc de ce ati comandat?
JamesBond
**
**

Mesaj de JamesBond »

Aldor scrie:OK, hai sa zicem ca va trimite cineva un colet cu plata ramburs. La posta va da coletul inainte, si numai dupa aceea achitati contravaloarea lui? Sau platiti "in avans" si numai dupa aceea primiti coletul?
Si ce garantii aveti ca respectivul nu v-a trimis o caramida in loc de ce ati comandat?
1.Platesc cand primesc ,,coletul'' care e mai mult un plic tinand cont ca in el sunt bancnote.Orice ar fi in colet o sa il platesc altfel as risca sa ma fac de ras pentru cativa lei.
2.In privinta garantiei o sa ma risc prima data. Nu risc sa pierd un posibil prieten/partener pentru cativa lei.
Asta este modul meu de gandire care presupune respect si incredere reciproca. :)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

asta suna foarte frumos, dar daca ati fi pierdut atatia bani pe colete retur ca mine, cred ca n-ati mai vedea lucrurile asa.

OK, acum on-topic, saptamana asta nu am timp, dar saptamana viitoare o sa caut in cutiile cu piesele de care nu mai am nevoie si daca gasesc o bancnota din asta, o sa v-o dau gratis.
JamesBond
**
**

Mesaj de JamesBond »

Aldor scrie:asta suna foarte frumos, dar daca ati fi pierdut atatia bani pe colete retur ca mine, cred ca n-ati mai vedea lucrurile asa.

OK, acum on-topic, saptamana asta nu am timp, dar saptamana viitoare o sa caut in cutiile cu piesele de care nu mai am nevoie si daca gasesc o bancnota din asta, o sa v-o dau gratis.
Multumesc foarte mult insa cu siguranta o sa v-o platesc.

Ca sa nu mai deschid alt topic anunt aici ca sunt interesat si de o bancnota de 2 USD indiferent de starea in care se afla. :)
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Dle JamesBond, cred ca sunteti constient ca aici sau oricunde aiurea pe net, oricare dintre noi suntem numai niste caractere tiparite pe ecran. Deci putem spune orice. De ce credeti ca meritati mai multa incredere, mai ales nou fiind pe acest forum? Si mai ales dupa ce va asigurati cu "glas tare" ca n-o sa gasiti paranoici pe-aici? In plus, nu vi se pare ca refuzul net. din start (ca nou venit aici) de a accepta o anume derulare a tranzactiei este o pozitie cam ferma in acest moment?
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
JamesBond
**
**

Mesaj de JamesBond »

berserkr scrie:Dle JamesBond, cred ca sunteti constient ca aici sau oricunde aiurea pe net, oricare dintre noi suntem numai niste caractere tiparite pe ecran. Deci putem spune orice. De ce credeti ca meritati mai multa incredere, mai ales nou fiind pe acest forum? Si mai ales dupa ce va asigurati cu "glas tare" ca n-o sa gasiti paranoici pe-aici? In plus, nu vi se pare ca refuzul net. din start (ca nou venit aici) de a accepta o anume derulare a tranzactiei este o pozitie cam ferma in acest moment?
Eu cred si sunt sigur ca pe acest forum sunt oameni seriosi in proportie de 99%.
Timpul isi va spune cuvantul(si pe acest forum) in privinta mea.
sebii

Mesaj de sebii »

eu am platit in avans fara sa imi ajunga coletul vreodata si din strainatate si din tara...la ultima commanda sunt sigur ca a fost trimisa insa cei de la posta au crezut probabil de cuviinta sa il retina...din pacate nu am platit asigurare la coletul asta pentru ca ma costa cam cat facea si lotul de monede adica 10 lei si am crezut ca va ajunge. deci in romania nu e sigur ca va ajunge chiar daca vanzatorul il pune de aceea prefer cu ramburs pentru ca acolo acel colet costa ceva si nu mi s-a intamplat pana acum sa nu ajunga, o data nu a fost chiar tot ce trebuia dar asta e alta poveste.
JamesBond
**
**

Mesaj de JamesBond »

sebii scrie:eu am platit in avans fara sa imi ajunga coletul vreodata si din strainatate si din tara...la ultima commanda sunt sigur ca a fost trimisa insa cei de la posta au crezut probabil de cuviinta sa il retina...din pacate nu am platit asigurare la coletul asta pentru ca ma costa cam cat facea si lotul de monede adica 10 lei si am crezut ca va ajunge. deci in romania nu e sigur ca va ajunge chiar daca vanzatorul il pune de aceea prefer cu ramburs pentru ca acolo acel colet costa ceva si nu mi s-a intamplat pana acum sa nu ajunga, o data nu a fost chiar tot ce trebuia dar asta e alta poveste.
Perfect de acord .Acesta este unul din motivele pentru care prefer rambursul. :)
Înainte de a fi bun român, trebuie să fii bun la ceva!
Scrie răspuns