500 lei 1991 Aprilie Eroare
500 lei 1991 Aprilie Eroare
Am intrat in posesia unei bancnote de 500 lei din 1991 luna Aprilie. Bancnota e in stare UNC dar la data apare o eroare. Peste litera "E" de la APRILIE apare suprapusa litera "D", deci apare scris APRILID, doar ca la litera "D" apare o taietura de la linia din mijloc a literei "E". Stiam de bancnota dar nu am vazut nici una pana acum. As vrea sa stiu cati dintre cititori o au, in ce stare si cat de des s-au intalnit cu ea. Informatia ceruta este pt o evaluare a raritatii. Bancnota nu este de vanzare.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
De vanzare 500 lei eroare
Salve. Daca este cineva interesat de aceste bancnote cu eroare sa stiti ca am de vanzare 3 bucati in stare UNC. De asemenea daca pe cineva intereseaza ceva anume sa ma anunte. Pot face rost de bancnote mai rare acum de: 500 lei Armata Rosie, 5 lei 1938 SPECIMEN SI NESPECIMEN(albastra), 20 lei 1939 SPECIMEN (verde), 5000 lei 1940 supratipar, 100 lei Armata Rosie, mai multe Specimene si multe altele.
Toate cele bune, Baloo.
Toate cele bune, Baloo.
Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo ---
Salve. Daca este cineva interesat de aceste bancnote cu eroa
MAI ESTE VALABILA OFERTA ? VREAU SI NISTE PRETURI AICI PE FORUM LA BANCNOTELE DE CARE SPUI CA LE AI . ASTEPT RASPUNS . 
www.allnumis.ro
Aveti imagini scanate de monede sau bancnote? Adaugati-le aici ca toata lumea sa se poata bucura de ele.
Aveti imagini scanate de monede sau bancnote? Adaugati-le aici ca toata lumea sa se poata bucura de ele.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Faszika
Pe undeva pe aici este si un fragment de poza pus de mine.Faszika scrie:Am vazut deja demult poza aia, si pe okazii am vazut 2!
As vrea sa vad deja una cu alta serie!
(am observat k bancnotele astea sunt serii consecutive)
Dar sincer, nu imi aduc aminte topicul. Poti cauta in mesajele mele.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."