blogurile si numismatica
blogurile si numismatica
si-a facut cineva blog avind ca subiect numismatica? Or fi bune, rele, necesare? Eu, mai in joaca, din curiozitate si cu sfiala am inceput ieri unul. cine-i curios il gaseste la: http://numismon.blogspot.com/ . Ce ziceti? Are rost pierderea de timp?
Orice pirdere nobila de timp are rost!
Bloguri numismatice mai ales in limba limba romana nu prea am vazut!
Informatiile circula pe forumuri dar dincand in cand trebuie structurate si "conservate" in privinta asta rolul le revine si blogurilor.
Cum nu sunt (inca) bloger va intreb daca pe blogul dumneavoastra pot aparea si articolele/eseurile altor persoane.
Succes!
Deja l-am pus la favorite!
Bloguri numismatice mai ales in limba limba romana nu prea am vazut!
Informatiile circula pe forumuri dar dincand in cand trebuie structurate si "conservate" in privinta asta rolul le revine si blogurilor.
Cum nu sunt (inca) bloger va intreb daca pe blogul dumneavoastra pot aparea si articolele/eseurile altor persoane.
Succes!
Deja l-am pus la favorite!
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
-
Tudor C
va multumesc de incurajare. am inceput blogul pur si simplu din curiozitate, nu stiam si inca nu stiu foarte multe despre bloguri. daca va fi citit voi continua, daca nu ...nu. Cum timp nu prea am o sa incerc pentru inceput macar sa postez toate articolele ce-au aparut prin CR. si sunt citeva. apoi voi mai scrie si altele, dar care imi doresc sa apara intii in CR si apoi pe blog sau si in CR. oricum astept si alte pareri.
- GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL