http://www.okazii.ro/catalog/6239786/ob ... perbe.html
Cu doua zile inainte sa se termine mi-a zis domnisoara Anda de licitatie si am cautat si eu curios sa vad. Aveam setat 299 lei la licitatie. Am sters autolicitatorul asteptand o minune.
Azi a castigat userul: mihai_is.
La ora 18 cand verific mailul primesc acest mesaj :
buna seara d-le "cristoph",
id-ul meu e "luci_daco" .
licitatia "6 monede bizantine..." pe care am dat-o spre vanzare , la care ati licitat si dvs, a fost castigata de un domn M. C. dupa spusele dumnealui figurand cu id-ul "mihai_is"...
acum cateva minute am fost anuntat ca nu mai doreste sa achite contravaloarea celor 6 monede bizantine pe motiv ca a mai licitat si la alte articole ale mele pe care spera sa le castige si ca i se par mai prioritare
..de aceea m-am gandit la dvs daca a-ti mai fi interesat de ele pentru ca d-voastra ati fost ultimul licitator...vi le ofer la suma de 285 ron(taxele postale incluse)
astept raspunsul dvs
...imi cer scuze daca am licitat la dvs fara a avea gandul de a cumpara ci doar de a lua legatura
cu stima ,
ing. m. lucian
Concluzia mea
Pentru domnul Lucian, ati crezut ca dati lovitura si luati 299 pe monede si ati luat teapa. Lacomia costa mult. Nesimtirea mare este ca aveti curaj sa ma contactati sa imi propuneti la 285 monedele, cand este clar ca ati licitat sa cresteti pretul la monede.