va salut,
sunt nou pe acest forum, si daca se poate va rog sa ma ajutati.
am cumparat aceasta medalie dintr-un sat si am postat-o pe site-ul okazii. persoana de la care am cumparat-o sustinea ca o detine de peste 30 ani. cineva m-a intrebat pe okazii daca este autentica, bazandu-ma pe informatiile pe care le am, i-am raspuns ca este autentica. nu vreau sa apara divergente. va rog daca puteti sa ma ajutati si in privinta : sa-mi dati cateva date despre insigne. cu stima si respect
medalie fascista???
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
-
sigmaringen1

medalie fascista???
- Fişiere ataşate
-
- svastica medalie marina.jpg (26.37 KiB) Vizualizat de 7279 ori
Este o insigna germana pentru submarinisti, din al doilea razboi mondial:
http://www.wehrmacht-awards.com/war_bad ... _badge.htm
Problema e ca exista foarte multe falsuri. Daca vrei sa afli sigur daca e autentica, iti sugerez sa te inscrii pe forumul Wermacht-awards si sa intrebi acolo.
http://www.wehrmacht-awards.com/war_bad ... _badge.htm
Problema e ca exista foarte multe falsuri. Daca vrei sa afli sigur daca e autentica, iti sugerez sa te inscrii pe forumul Wermacht-awards si sa intrebi acolo.
-
sigmaringen1

va salut!
obiectul este postat pe www.okazii.ro, si deja este cineva interesat (cu 150 ron). cu stima cristian
-
General Matei

Re: medalie fascista???
Este un fals de calitate la un "U-Boat War Badge". Insigna in sine a existat in WW2, dar exemplarul de fata este o replica ieftina.sigmaringen1 scrie: ↑01 Sep 2006, 15:31 va salut,
sunt nou pe acest forum, si daca se poate va rog sa ma ajutati.
am cumparat aceasta medalie dintr-un sat si am postat-o pe site-ul okazii. persoana de la care am cumparat-o sustinea ca o detine de peste 30 ani. cineva m-a intrebat pe okazii daca este autentica, bazandu-ma pe informatiile pe care le am, i-am raspuns ca este autentica. nu vreau sa apara divergente. va rog daca puteti sa ma ajutati si in privinta : sa-mi dati cateva date despre insigne. cu stima si respect
Nihil sine Deo