O mana de ajutor??

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
serbanel1994

O mana de ajutor??

Mesaj de serbanel1994 »

Mi-am descoperit aceasta pasiune de a colectiona bani vechi de la vreo 9-10 ani, de la niste monede mostenite...in scurt timp am inceput sa caut pe net chestii legate de monede si bancnote de pe teritoriul romaniei de la 1867 pana in prezent, si am gasit pe un site o LISTA CU TOATE MONEDELE SI BANCNOTELE DE LA 1867 PANA IN PREZENT..romanesti, desigur. Prin urmare am printat-o si am insemnat toti banii pe care ii aveam pe lista respectiva, cu un X. De curind vroiam sa imi mai arunc o privire pe ea, deoarece mai achizitionasem cateva monede...cand colo, nu mai gaseam lista. Am cautat pe net, dar nu am mai gasit nimic asemanator. SITE UL SE NUMEA WWW.NUMISMATICA.AS.RO sau ceva in genul asta...acum acel site zice ca e in constructie si sunt redirectionat pe un site cu vopsele :twisted: FAC APEL CELOR CARE AU O ASEMENEA LISTA SAU UN BLOG PE CARE SI AU POSTAT_O SA O IMPaRTA SI CU MINE...IAR DACA AVETI CHIAR LiSTA MULT DORITA, SI MAI BINE... CU MULTUMIRI ANTICIPATE, DIN BUCURESTI :)
Tanatos2912

Mesaj de Tanatos2912 »

Un site foarte util pentru monedele romanesti: http://www.geocities.com/romaniancoins/selectie.html
DEUS FORTITUDO MEI
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

cel cu geocities daca te uiti mai bine nu contine moneda de 50 bani 1900...asta e una pe care am remarcat-o. De unde sa stiu eu ca nu mai sunt si alte tzepe"?
claus

Mesaj de claus »

bineinteles ca o contine. dati la 50 bani 1894, si vor aparea si emisiunile din 1900 si 1901...
e un site foarte bun, zic eu..
picard

Mesaj de picard »

serbanel1994 scrie:cel cu geocities daca te uiti mai bine nu contine moneda de 50 bani 1900...asta e una pe care am remarcat-o. De unde sa stiu eu ca nu mai sunt si alte tzepe"?
Facand cercetari.

Stiti cum se zice:
Intrebare: Daca exista atatea encicloprdii medicale la ce mai sunt buni doctorii?
Raspuns: Ca sa nu moara lumea din cauza greselilor de tipar.
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

serbanel1994 scrie:cel cu geocities daca te uiti mai bine nu contine moneda de 50 bani 1900...asta e una pe care am remarcat-o. De unde sa stiu eu ca nu mai sunt si alte tzepe"?
tzepe???
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

De unde ati tras concluzia ca este vorba despre "tzepe"?Dupa mine, tzeapa in argou inseamna inselaciune!Cu ce v-a inselat site-ul geocities com.?De ce aruncati cu vorbe nejustificate si negindite ?Poate nu realizati cita munca s-a depus pe respectivul site(si de altfel pe toate site-urile cu tematica numismatica)si mai ales faptul ca toate informatiile sunt GRATUITE
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

La asta m-am referit si eu.
A sunat a lipsa de respect fata de munca depusa de cei care au construit siteul.
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

Imi cer scuze pentru limbajul necivilizat pe care l-am folosit...alta data voi cauta mai bine :oops:
clujsergiu

Mesaj de clujsergiu »

picard scrie:
Facand cercetari.

Stiti cum se zice:
Intrebare: Daca exista atatea encicloprdii medicale la ce mai sunt buni doctorii?
Raspuns: Ca sa nu moara lumea din cauza greselilor de tipar.
, sa moara de mana doctorilor. :)
Scrie răspuns