vand 5000 lei 1931 cu supratipar
vand 5000 lei 1931 cu supratipar
vand bancnota 5000 lei 1931 cu supratipar 1940 pret 225 ron nu se negociaza!
- Fişiere ataşate
-
- 6278700_1.jpg (51.62 KiB) Vizualizat de 14562 ori
Divide et impera
eu v-am zis....va ofer 200 RON (taxe postale incluse)...daca eventual veti fi de acord, va astept cu un raspuns...
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
nu, imi pare rau, v-am zis pretul este acela pe care l-ati licitat adica 225 RON. daca nu aveti banii nu este nicio problema astept, nu ma grabesc sa o vand, nici nu am pus-o pe okazii. daca doriti vi-o pot da la schimb pe aceea de 20 lei de ati zis ca o aveti.rc2008 scrie:eu v-am zis....va ofer 200 RON (taxe postale incluse)...daca eventual veti fi de acord, va astept cu un raspuns...
Divide et impera
badin19 scrie:nu, imi pare rau, v-am zis pretul este acela pe care l-ati licitat adica 225 RON. daca nu aveti banii nu este nicio problema astept, nu ma grabesc sa o vand, nici nu am pus-o pe okazii. daca doriti vi-o pot da la schimb pe aceea de 20 lei de ati zis ca o aveti.rc2008 scrie:eu v-am zis....va ofer 200 RON (taxe postale incluse)...daca eventual veti fi de acord, va astept cu un raspuns...
nu o dau pe aia.....nici vorba....pai si eu sunt colectionar...nu-mi dau decat dubluri, daca e cazul....
si in plus nu o dau pe aia de 600-700 RON pe una de 200-300 RON...nu ?
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
corect. nici eu nu as da-o.rc2008 scrie:badin19 scrie:nu, imi pare rau, v-am zis pretul este acela pe care l-ati licitat adica 225 RON. daca nu aveti banii nu este nicio problema astept, nu ma grabesc sa o vand, nici nu am pus-o pe okazii. daca doriti vi-o pot da la schimb pe aceea de 20 lei de ati zis ca o aveti.rc2008 scrie:eu v-am zis....va ofer 200 RON (taxe postale incluse)...daca eventual veti fi de acord, va astept cu un raspuns...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu o dau pe aia.....nici vorba....pai si eu sunt colectionar...nu-mi dau decat dubluri, daca e cazul....
si in plus nu o dau pe aia de 600-700 RON pe una de 200-300 RON...nu ?
Divide et impera
puneti-o pe okazii....ca sincer nu prea am bani, sunt inscris si la alte achizitii...deci nu stati dupa mine...
si cred ca o sa astept sa fac rost de niste bani, sa-mi iau una intr-o stare mai buna...macar un XF+....
multumesc oricum...
si cred ca o sa astept sa fac rost de niste bani, sa-mi iau una intr-o stare mai buna...macar un XF+....
multumesc oricum...
ok. cum doriti, dar sa stiti ca bancnota arata mult, mult, mult mai bine decat in scan... poate o sa fac din nou un scan sau mai bine o poza. si eu am ramas surprins de cat de bine arata cand am primit-o asteptandu-ma la bancnota din poza...rc2008 scrie:puneti-o pe okazii....ca sincer nu prea am bani, sunt inscris si la alte achizitii...deci nu stati dupa mine...
multumesc oricum...
Divide et impera
rc2008 scrie:ok, va astept cu o poza...
link-ul licitatiei.
http://www.okazii.ro/catalog/6278700/ob ... -1940.html
Divide et impera
ok, dar oricum stiu ca ati tratat cu vanzatorul, ca ati luat mai multe chestii de la el...
uitati-va si la mesaje...
uitati-va si la mesaje...