Care credeti ca este cea mai "de pret" bancnota pe
Care credeti ca este cea mai "de pret" bancnota pe
Care credeti ca este cea mai "de pret" bancnota romaneasca pe care o aveti in colectie ?
Divide et impera
bancnote
mDea... nu stiu daca "cea mai de pret" bancnota din punct de vedere financiar sau sentimental. Personal m-as raporta la design si raritate cum e in cazul celei de 1000 lei 1934, tinand cont si ca am primit-o de la o persoana apropiata, in comparatie cu o bancnota din 1916 care nu prezinta prea mare interes pentru mine... doar ca e menita sa completeze seria din colectie.
"Atunci trebuie sa fie 2000 de lei din 1999. Am chiar un teanc de 100 "
da... si eu vreo 400...
"Atunci trebuie sa fie 2000 de lei din 1999. Am chiar un teanc de 100 "
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
Oarecum ambigua intrebarea...
De exemplu un 10 lei hypotecar in stare foarte buna e mai ''de pret'' decat un 20 lei hypotecar foarte uzat dar la stari comparabile evident ca cel de 20 lei e mai valoros.
De exemplu un 10 lei hypotecar in stare foarte buna e mai ''de pret'' decat un 20 lei hypotecar foarte uzat dar la stari comparabile evident ca cel de 20 lei e mai valoros.
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
da sunt de acord cu dumneavoastra tocmai de accea am pus in ghilimele de pret, fiecare voteaza dupa cum doreste.Bogdan R scrie:Oarecum ambigua intrebarea...
Divide et impera
Asi fi curios cate persoane voteaza pe 1000 lei 1881 - 1906. Sau macar 100 lei (sub 1890) ... 

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
da, am votat....pentru bancnota de doue deci lei 1896-1908....badin19 scrie:dar dumneavoastra ati votat?rc2008 scrie:Cine are 5000 lei 1931 (fara supratipar) ??![]()
am una din 18 mai 1906 intr-o stare ff. buna pe care am luat-o acu cativa ani dintr-o piata cu 50 lei....si care valoreaza defapt vreo 200 euro...
momentan e cea mai de pret bancnota din colectia mea....
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
dar dumneavoastra ati votat?[/quote]
da, am votat....pentru bancnota de doue deci lei 1896-1908....
am una din 18 mai 1906 intr-o stare ff. buna pe care am luat-o acu cativa ani dintr-o piata cu 50 lei....si care valoreaza defapt vreo 200 euro...
momentan e cea mai de pret bancnota din colectia mea....[/quote]
buna afacere! sa tot gasesti asa ceva... cea mai valoroasa bancnota a mea cumparata din targ a fost 1000 lei 1941 cu 5 ron...
m-a cam ocolit norocul. 
da, am votat....pentru bancnota de doue deci lei 1896-1908....
momentan e cea mai de pret bancnota din colectia mea....[/quote]
buna afacere! sa tot gasesti asa ceva... cea mai valoroasa bancnota a mea cumparata din targ a fost 1000 lei 1941 cu 5 ron...
Divide et impera
Sigur nu ati pus votul pe 1000 lei?rc2008 scrie: da, am votat....pentru bancnota de doue deci lei 1896-1908....
Intreb pt ca 20 lei nu are nici un vot, iar mia are unul

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."