Poate cascau si ei gura....mai trece lumea pe acolo si se opreste 15-30 de minutemiguelito scrie:Nu ma mira sa aud ca s-a furat de la targ. Pe la mese se plimbau indivizi care nu pareau nici pe departe numismati sau colectionari. I-am observat de cand am scos banii sa platesc pentru 2 achizitii si am facut schimb de numere de telefon cu un vanzator.
targ bucuresti Sutu
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
andastratan

Si eu am fost de fata cand un vanzator a observat ca i-au disparut 4 monede de 5 lei,dupa ce a trecut pe langa taraba sa un grup minoritar.Personal mi s-a parut un targ bunicel,s-a aglomerat destul de repede.Multumesc danutz pentru poze,apar in primele doua
cel cu sapca neagra si tricou alb.
NIHIL SINE DEO!
-
andastratan

fericire
Eu din fericire nu am luat parte la un eveniment dintr-asta nefericit 
-
danutz

ca sa vezi la mine nu te-ai oprit in ultima poza e masa mea si domnul de la ea e client
[quote]Eu din fericire nu am luat parte la un eveniment dintr-asta nefericit[/quote]
ti doresc nici sa nu iei parte e nasol rau de tot
[quote]Eu din fericire nu am luat parte la un eveniment dintr-asta nefericit[/quote]
ti doresc nici sa nu iei parte e nasol rau de tot
Ultima oară modificat 06 Sep 2008, 22:34 de către danutz, modificat 1 dată în total.
-
andastratan

-
andastratan

-
danutz

la cest targ au aparut multe falsuri am vrut sa imi iau 100 lei 1932 Paris bunicica 150 lei de al un colctionar senior ,nu a vru sa lase nimic am lasat-o cuminte la locul ei si ma-m dus dupa bani cand ma intorc mai iau piesa de data asta in mana sa o mai studiez si cand colo era un fals ordinar ,modern, era cat pe aci sa iau o teapa puternica pana la urma a dat-o dar nu stiu la cine dar nu o mai avea.
In general a fost marfa de calitate ,pacat ca a fost targul la Obor ca am cheltuit mult acolo ramanad foarte putim pentru acesta
nu vi se pare ca targurile la Bucuresti sunt prea dese urmatorul e peste 2 saptamani
in acelasi timp cu cel de la haul lui manuc
In general a fost marfa de calitate ,pacat ca a fost targul la Obor ca am cheltuit mult acolo ramanad foarte putim pentru acesta
nu vi se pare ca targurile la Bucuresti sunt prea dese urmatorul e peste 2 saptamani
Ultima oară modificat 06 Sep 2008, 23:12 de către danutz, modificat 1 dată în total.
Moneda de 1 leu vom afla maine daca s-a vandut sau nu,mi-o doream si eu,insa nu am destui bani.Si eu am subliniat intr-un alt topic suprapunerea targurilor sau intervalul de timp foarte scurt dintre ele.Ca si danutz si nu numai,si eu am ramas cu un buget restrans pentru acest targ,speram ca in viitor sa se organizeze mai bine targurile si organizatorii sa pastreze o oarecare legatura intre ei,astfel va fi si oferta mai bogata si cererea mai mare.
NIHIL SINE DEO!
-
Tudor C