cat ati cheltuit cel mai mult pe o bancnota
cat ati cheltuit cel mai mult pe o bancnota
cat ati cheltuit cel mai mult pe o bancnota???
v-as ruga sa specificati si care anume.
v-as ruga sa specificati si care anume.
Divide et impera
-
andastratan

da
Mda..si eu am luat vreo 3 bancnote din Antarctica
deocamdata daca stau bine si ma gandesc...pe o singura bancnota cel mai mult am dat 120 RON.....dar am planuri in aceasta luna....in care am de gand sa dau pe o singura bancnota mai mult de 300 RON, iar pe altele vreo 200 RON...(bucata)
P.S. : bancnote din antarctica m-a batut si pe mine gandul sa iau, dar deocamdata astept sa ma linistesc cu achizitiile la care sunt inscris...
P.S. : bancnote din antarctica m-a batut si pe mine gandul sa iau, dar deocamdata astept sa ma linistesc cu achizitiile la care sunt inscris...
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
daca nu sunt indiscret ce bancnota doriti si achizitionati cu mai mult de 300 ron, va intreb din pura curiozitate. va multumescrc2008 scrie:deocamdata daca stau bine si ma gandesc...pe o singura bancnota cel mai mult am dat 120 RON.....dar am planuri in aceasta luna....in care am de gand sa dau pe o singura bancnota mai mult de 300 RON, iar pe altele vreo 200 RON...(bucata)
Divide et impera
Intre 100 si 250 euro ati pus 5 intervale de pret (mult prea multe, dupa parerea mea) ...dar de ce v-ati oprit la aceasta suma? Unii dintre noi am platit sume mult mai mari pentru bancnote deosebite...
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
sunt total de acord dar avand in vedere chestionarul pe care l-am facut cu cateva zile mai devreme "care este cea mai valoroasa bancnota din colectia dumneavoastra" nu au votate bancnote asa de scumpe, si de aceea nu am mai continuat lista. oricum aceste sume pot diferi foarte mult de exemplu un bun prieten a cumparat o bancota de 500 lei emisa de Comandamentul Armatei Rosii cu doar 100 ron! si de aceea am facut si precizarea sa se specifice si ce bancnota a fost achizitionata.Bogdan R scrie:Intre 100 si 250 euro ati pus 5 intervale de pret (mult prea multe, dupa parerea mea) ...dar de ce v-ati oprit la aceasta suma? Unii dintre noi am platit sume mult mai mari pentru bancnote deosebite...
Divide et impera