100 lei - fals

Dacă le cunoaștem, ne putem feri de ele!

Moderatori: Deus, Comboloi, NumisKID, PRONUMISMATICA

ronin

100 lei - fals

Mesaj de ronin »

Ieri am fost sunat de un prieten care lucreaza la McDonald's, si care m-a chemat sa imi arate cu ce au platit niste cetateni de etnie rroma. Pozele sunt atasate mai jos.
Bancnota este din hartie si nici macar taiata bine nu a fost. Vazand cat de urat arata copia am crezut ca nu au primit bancnota, dar mi-a zis ca a gasit bancnota cand strangea banii din case.
Fişiere ataşate
DSC01950 r.jpg
DSC01950 r.jpg (87.52 KiB) Vizualizat de 18644 ori
DSC01952 r.jpg
DSC01952 r.jpg (89.34 KiB) Vizualizat de 18644 ori
andretty

Mesaj de andretty »

Mai fals de atat nu cred ca se poate :lol:
Si de unde se stie ca erau cetateni de etnie rroma? Daca bancnota a fost gasita cand strangea banii din case?
ronin

Mesaj de ronin »

A intrebat-o pe fata care era la casa in momentul acela. Tipi au cumparat de la drive in si au reusit, zice ea, sa o intimideze prin tipete si injurii. Partea nasola e ca pe inregistrarile video nu se vad bine fetele.
ronin

Mesaj de ronin »

Ce nu l-am intrebat pe prietenul meu este cat au comandat ca sigur le-a dat si rest. :wink:
amonra

Mesaj de amonra »

Lasa, ca au cumparat o portie de sanatate de banii aia :D .
Pecunia non olet.
rc2008

Mesaj de rc2008 »

pai si pana la urma fata de la casa si-a dat seama de bancnota falsa sau nu ???
ar fi prea de tot sa nu-si fi dat seama....se simte la pipaiala...ca sa nu mai zic de taietura aia :))
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
banivechi

Re: 100 lei - fals

Mesaj de banivechi »

ronin scrie:Ieri am fost sunat de un prieten care lucreaza la McDonald's, si care m-a chemat sa imi arate cu ce au platit niste cetateni de etnie rroma.
Haoleo! Ne-am dat dreacu'! Inseamna ca s-o fi terminat cu inelele de haur false, acu' trec balaoachesii la falsificat bani?
amonra

Mesaj de amonra »

Pai cred ca dupa treaba asta, ii putem considera intelectuali !
Pecunia non olet.
claus

Mesaj de claus »

e de vanzare piesa? nu colectionez bancnote, dar cand am vazut-o pe aceasta... :lol:
banivechi

Mesaj de banivechi »

claus scrie:e de vanzare piesa? nu colectionez bancnote, dar cand am vazut-o pe aceasta... :lol:
Lasind gluma deoparte, nu e recomandabil sa cumparati asa ceva pentru colectie. Se cheama tot trafic de bani falsi.
skortzy

Mesaj de skortzy »

in plus, nu cred ca e f. greu sa fabricati asa ceva acasa :)
ZAR

Mesaj de ZAR »

banivechi scrie:
claus scrie:e de vanzare piesa? nu colectionez bancnote, dar cand am vazut-o pe aceasta... :lol:
Lasind gluma deoparte, nu e recomandabil sa cumparati asa ceva pentru colectie. Se cheama tot trafic de bani falsi.
Corect.Este interzisa detinerea de bani falsi care sunt inca in circulatie. :!:
sebii

Mesaj de sebii »

inseamna ca eu sunt infractor...am si eu una de la un comerciant din mamaia pacalit de conationali de-ai nostrii cu multe fuste :)
VIKO

Mesaj de VIKO »

:shock: :lol: Tinand cont ca astazi in Spring Time la Universitate am fost pagubit de un portofel plin cu acte tot de conationali de-ai nostrii nu pot sa nu ma amuz la cele vazute aici dar totodata sa ma indigneze teribil cu tupeul lor. Ce sa zic... sa-ti bage mana in buzunar "pe sustache" e una, dar sa-ti plateasca cu o bancnota falsificata in mod atat de evident asta mi se pare chiar prostire pe fata :x
Si inca ceva: denumirea acestor minoritari este tigan pentru singular respectiv tigani pentru plural. Dvs cand faceti referire la un englez spuneti english man sau englez ?! Cam asta e diferenta si in cazul de fata.

Ma scuzati ca ca in mare sunt offtopic dar are totusi legatura conturandu-se pe subiect :mrgreen:
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
ronin

Mesaj de ronin »

Nu e nevoie sa va cumparati. Daca aveti o imprimanta color si nu puteti taia drept va putei face si dv. niste exemplare. :lol:
Scrie răspuns