Ieri am fost sunat de un prieten care lucreaza la McDonald's, si care m-a chemat sa imi arate cu ce au platit niste cetateni de etnie rroma. Pozele sunt atasate mai jos.
Bancnota este din hartie si nici macar taiata bine nu a fost. Vazand cat de urat arata copia am crezut ca nu au primit bancnota, dar mi-a zis ca a gasit bancnota cand strangea banii din case.
Fişiere ataşate
DSC01950 r.jpg (87.52 KiB) Vizualizat de 18644 ori
DSC01952 r.jpg (89.34 KiB) Vizualizat de 18644 ori
A intrebat-o pe fata care era la casa in momentul acela. Tipi au cumparat de la drive in si au reusit, zice ea, sa o intimideze prin tipete si injurii. Partea nasola e ca pe inregistrarile video nu se vad bine fetele.
pai si pana la urma fata de la casa si-a dat seama de bancnota falsa sau nu ???
ar fi prea de tot sa nu-si fi dat seama....se simte la pipaiala...ca sa nu mai zic de taietura aia )
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
ronin scrie:Ieri am fost sunat de un prieten care lucreaza la McDonald's, si care m-a chemat sa imi arate cu ce au platit niste cetateni de etnie rroma.
Haoleo! Ne-am dat dreacu'! Inseamna ca s-o fi terminat cu inelele de haur false, acu' trec balaoachesii la falsificat bani?
Tinand cont ca astazi in Spring Time la Universitate am fost pagubit de un portofel plin cu acte tot de conationali de-ai nostrii nu pot sa nu ma amuz la cele vazute aici dar totodata sa ma indigneze teribil cu tupeul lor. Ce sa zic... sa-ti bage mana in buzunar "pe sustache" e una, dar sa-ti plateasca cu o bancnota falsificata in mod atat de evident asta mi se pare chiar prostire pe fata
Si inca ceva: denumirea acestor minoritari este tigan pentru singular respectiv tigani pentru plural. Dvs cand faceti referire la un englez spuneti english man sau englez ?! Cam asta e diferenta si in cazul de fata.
Ma scuzati ca ca in mare sunt offtopic dar are totusi legatura conturandu-se pe subiect