Informatie de la Cacuci.Targul la Negreni este intre 6-12 octombrie 2008. Punctul culminant va fi joi-vineri-sambata (9-10-11).
Targ Negreni?
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Inainte de a pleca din tara am fost aproape nelipsit de la Negreni.
Merita mers in zilele mentionate de Aldor si Cacuci dar nu e de neglijat nici duminica, ultima zi, cand targul e foarte animat !
Merita mers in zilele mentionate de Aldor si Cacuci dar nu e de neglijat nici duminica, ultima zi, cand targul e foarte animat !
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Dand un search din dorinta de afla mai multe despre Negreni ( despre targ bineanteles, pentru ca nu am ajuns niciodata acolo ) am dat peste un articol...
http://www2.hotnews.ro/pp_articol_6402- ... h-ului.htm
Daca a mai fost postat pe forum imi cer scuze de la forumisti, insa nu pot sa nu-mi exprim indignarea fata de o duduie frustrata, poate ca acum 100 ani ii placea mai mult...
http://www2.hotnews.ro/pp_articol_6402- ... h-ului.htm
Daca a mai fost postat pe forum imi cer scuze de la forumisti, insa nu pot sa nu-mi exprim indignarea fata de o duduie frustrata, poate ca acum 100 ani ii placea mai mult...
Impresii, poze?
Nimeni, nimic?
Au fost buni micii si cotletele la gratar? Dar berea, era rece?
Nimeni, nimic?
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Am fost eu astazi pe acolo, din pacate nu am poze dar a fost foarte multa lumea (mai era un pic si se rupea podul pt cei care stiu cum e la negreni) mici foarte buni , a fost cald ..deci a mers berea rece. Am facut si eu cateva achizitii, (3 dintre ele nu le pot identifica dar am facu un post sa sectia identificari daca ma poate ajuta cineva). Destul de multa lume cu numismatica si antichitati, munti de haine si papuci si tot felul de vechituri, pe scurt gaseai tot ce vroiai si ce nu vroiai.Bogdan R scrie:Impresii, poze?
Nimeni, nimic?
-
leonard.florian

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
clujsergiu

targ
Ieri era aproape plin targul de la Negreni. Nu am apucat sa stau decat 1 ora si cred ca am vazut cam 15% din targ. De toate pentru toti: incaltaminte, haine, antichitati, bancnote, monede, mici, bere
.... O sa mai merg duminica pentru ca atunci mai poti negocia. Noroc la toata lumea.