De multe ori okazii sunt aglomerate si pierzi licitatii neputand accesa pagina
demers catre okazii.ro
-
cartelcoserv

am platit pentru obtinerea statutului de utilizator verificat inca de la jumatatea lunii decembrie.nici acum,acesta nu apare in dreptul id-ului.la prima intrebare pe care am pus-o la suport,cam pe la jumatatea lui ianuarie,mi s-a raspuns ca vin mai greu formularele de la firma de curierat (retineti,asta la o luna dupa ce am primit plicul).am revenit saptamana trecuta cu intrebarea daca nu cumva firma de curierat cu care lucreza a dat faliment.de atunci,tacere totala.se pare ca nu mai au om la suport,o fi plecat si ala spre tari mai calde..
)
-
cartelcoserv

Am patit si eu ca voi, si cred ca este vorba de aceeasi licitatie (1 leu 1870). Poate e mai bine asa. Ma gandesc ca ar fi urcat mult mai mult decat pretul de vanzare.vasil scrie:Vlahul, nu esti singurul care s-a sculat de dimineata....Si cand vad la pretul la care s-a terminat licitatia pe care o urmaream ma gandesc la norocul ultimului bidder....

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Se intimpla si la case mai mari. Pe ebay.com e la fel de multe ori la ore de virf sau la piese pe care se arunca 50-100 useri in ultimele secunde.vasil scrie:Vlahul, nu esti singurul care s-a sculat de dimineata....Si cand vad la pretul la care s-a terminat licitatia pe care o urmaream ma gandesc la norocul ultimului bidder....
-
cartelcoserv

"buna ziua!
deoarece a trecut mai mult de o luna jumatate de cand am platit pentru obtinerea calitatii de utilizator verificat si constat ca pina in acest moment nu am obtinut acest statut desi am respectat toate conditiile dumneavoastra INITIALE , ma vad nevoit sa va cer restituirea sumei platite pentru acest serviciu de care nu beneficiez.
in caz contrar voi fi nevoit sa caut alte cai pentru rezolvarea acestui diferend.
astept raspunsul dumneavoastra
g. i ."
poate asa se misca ceva pina la urma...
deoarece a trecut mai mult de o luna jumatate de cand am platit pentru obtinerea calitatii de utilizator verificat si constat ca pina in acest moment nu am obtinut acest statut desi am respectat toate conditiile dumneavoastra INITIALE , ma vad nevoit sa va cer restituirea sumei platite pentru acest serviciu de care nu beneficiez.
in caz contrar voi fi nevoit sa caut alte cai pentru rezolvarea acestui diferend.
astept raspunsul dumneavoastra
g. i ."
poate asa se misca ceva pina la urma...
-
cartelcoserv

-
thebluelion

si vis pacem para bellum.
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/