Bancnote uzate, scoase din uz...taiate si vindute.
- GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL

Bancnote uzate, scoase din uz...taiate si vindute.
Am vazut pe okazii si am cumparat un pachet de bancnote euro, uzate, scoase din uz si taiate vindute cu certificat si cu valoarea insumata a bancnotelor taiate de 500.000. de euro.
Va voi da si adresa de internet trecuta in '' Zertifikat '' pentru a vedea produsele lor : www.geldmuseum-shop.de
Oare cind vom vedea la vinzare pachete sa zicem de 100.000. ron formate din bancnote scoase din uz si taiate.
Va voi da si adresa de internet trecuta in '' Zertifikat '' pentru a vedea produsele lor : www.geldmuseum-shop.de
Oare cind vom vedea la vinzare pachete sa zicem de 100.000. ron formate din bancnote scoase din uz si taiate.
- Fişiere ataşate
-
- 500 000 EUR.jpg (37.39 KiB) Vizualizat de 14198 ori
-
- 500 000 E.jpg (42.85 KiB) Vizualizat de 14198 ori

Acum ceva timp in urma, vazusem pe Ebay " 1 Mil. euro ", taiati 
" Daca nu ar fi datorii in sistemul nostru monetar, nu ar mai fi bani "
http://thezeitgeistmovement.com/
http://thezeitgeistmovement.com/

Corect, insa problema e doar aparenta . Pentru ca, in final, vei avea jumatate de milion de euro reconstituiti in bancnote "multifatetate" . Din acel moment, intrebuintarile sunt multiple, primul lucru la care ma pot gandi acum este material pentru tapet.
Cum poti alunga mai repede euroscepticismul din vecinii tai decat invitandu-i la o cafea intr-o camera tapetata cu 500 k euroi ???
Cum poti alunga mai repede euroscepticismul din vecinii tai decat invitandu-i la o cafea intr-o camera tapetata cu 500 k euroi ???
Pecunia non olet.
Am mari indoieli ca suma vehiculata ar fi reala. Nu cred ca la taiere s-au aranjat bancnotele pe jumatati de milioane si s-au tocat special pe transe. S-au tocat la gramada si s-a luat din tocatura o cantitate fixa. Poate la refacere sa iasa orice suma intre:
minimum: masa echivalenta in bancnotele cele mai mici (de 1 euro) si
maximum: masa echivalenta in bancnotele cele mai mari (de 500 de euro)
Ba chiar s-ar putea sa nu iasa nicio bancnota intreaga ci numai parti din multe bancnote
Ba chiar s-ar putea sa nu iasa nicio bancnota intreaga ci numai parti din multe bancnote
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
exista bancnota de 1 euro? eu o stiu pe cea de 5 ca fiind cea mai mica iar de 1 si 2 sunt moneziberserkr scrie:Am mari indoieli ca suma vehiculata ar fi reala. Nu cred ca la taiere s-au aranjat bancnotele pe jumatati de milioane si s-au tocat special pe transe. S-au tocat la gramada si s-a luat din tocatura o cantitate fixa. Poate la refacere sa iasa orice suma intre:
Divide et impera