Colectionarul Roman - primul numar tiparit - chestionar pret
Moderator: Deus
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Colectionarul Roman - primul numar tiparit - chestionar pret
Dupa cum unii din voi stiu deja, in curand urmeaza sa apara primul numar al revistei noastre - pe hartie. Este vorba de o "editie speciala", tiraj limitat, care preia unele din cele mai reusite articole din numerele anterioare, plus cateva articole noi.
Va avea coperti color mai groase, si 20-24 pagini pe hartie lucioasa, alb-negru, capsate, format A4.
Costurile sunt destul de ridicate, de aceea as dori sa stiu cam cat ati da pe un exemplar. Costurile de productie oricum n-o sa fie acoperite, la tiraj mic, costul / exemplar este destul de mare.
Va avea coperti color mai groase, si 20-24 pagini pe hartie lucioasa, alb-negru, capsate, format A4.
Costurile sunt destul de ridicate, de aceea as dori sa stiu cam cat ati da pe un exemplar. Costurile de productie oricum n-o sa fie acoperite, la tiraj mic, costul / exemplar este destul de mare.
acuma depinde si ce o sa contina revista asta... eu zic ca undeva intre 5 si 10 lei n-ar fi un capat de tara.... cred ca trebuie comparat cu alte reviste orientate pe o anumita specialitate.... de exemplu revista connect costa 7 RON si are vreo 70-80 de pagini...dar ei castiga mult din publicitate...
-
Iacob Tudor Alexandru

- BAIDA DORU

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
thebluelion

n primul rand felicitari!
E un pas simbolic si frumos, dar si riscant, cred, deoarece in asemenea cazuri inceputul e mai greu, banuiesc, mai ales in lipsa unei promovari puternice si a unui tiraj mic. Asupra calitatii n-am indoieli.
In legatura cu pretul, sigur ca mi-as dori sa adune cat mai multi bani pentru a se putea sustine si in viitor, dar realist, zic eu, ar fi tot cam 10 lei-15 lei...