Colectionarul Roman - primul numar tiparit - chestionar pret

Păreri, critici, sugestii, etc.

Moderator: Deus

Încuiat
banivechi

Mesaj de banivechi »

pysy1984 scrie:adica o revista pe care nu orice o va avea.
:twisted: Pe vremea Impuscatului aveam pe cineva la fabrica Banatul si facea rost de pantofi Otter. Nu prea aveai de unde alege, te bucurai daca marimea era buna, modelul oricum nu conta. Insa imi placea "reclama" ce o facea respectivul (in definitiv un moldovean mucalit): "Nu orice prost poarta asa ceva".
Typo-ul Dv. (nu orice o va avea) mi-a adus in minte respectivele vremuri si pe omul respectiv...
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

pysy1984 scrie:Eu am impresia ca revista va fi foarte bine primita pe piata, si cu timpul primul numar, adica acesta pe care il dorim cu totii, o sa devina in gen 2 lei 1901, adica o revista pe care nu orice o va avea.

Mai degraba 20 lei 1868, numai ca hartia se strica in beton...
Sa ai in biblioteca primul numar al revistei o sa fie ca atunci cand stai la stop si te uiti la daciile din jur, dintr-un Z-class. :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 30 Oct 2008, 22:59 de către fireatmyself, modificat de 2 ori în total.
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

Sincer asa va fi la un tiraj de 150 de numere, dar va fi bine pentru noi, acestia care vom cumpara acest prim numar. Da si apropo hartie in temelie se strica..... aveti dreptare firemyself
Ultima oară modificat 30 Oct 2008, 22:58 de către BAIDA DORU, modificat 1 dată în total.
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
vasil

Mesaj de vasil »

Ei, si cat o sa asteptam sa devina rara? 10 ani? 20? 100? Hai sa fim seriosi.
Ideea este sa il ajutam pe Aldor sa puna asociatia si revista pe but..pardon pe picioare, cat despre raritatea primului numar o sa avem de discutat ani intregi de acu' incolo..
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

vasil scrie:Ei, si cat o sa asteptam sa devina rara? 10 ani? 20? 100? Hai sa fim seriosi.
Ideea este sa il ajutam pe Aldor sa puna asociatia si revista pe but..pardon pe picioare, cat despre raritatea primului numar o sa avem de discutat ani intregi de acu' incolo..
Mda, sa scoatem un catalog....
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

Vasil a scris : Ei, si cat o sa asteptam sa devina rara? 10 ani? 20? 100? Hai sa fim seriosi.
Da sunt de acord cu dvs, si eu personal as fi de acord sa platesc mai mult pe aceste reviste,numai sa apara pe piata noastra care este foarte saraca in carti si reviste de numismatica, fata de alte tari.
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

vasil scrie: [...] Ideea este sa il ajutam pe Aldor sa puna asociatia si revista pe but..pardon pe picioare [...]

Surminati cumva economia forumului? Stiti ce a patit Codrut pentru asta? :lol:
Revenind la lucruri mai serioase, important nu este cu cate ajunge domnul Aldor la Brasov, ci sa-si acopere o cat mai mare parte din costurile de productie. Sponsorii e normal sa vina mai greu, dar cred ca daca spunem fiecare unui prieten... poate cine stie... ?
andretty

Mesaj de andretty »

Urmatorul post cred ca va fii cu un link dupa ebay unde se vinde revista ca in cazul monedelor comemorative :lol:
Iar dupa luna Noiembrie incepe piratarea revistei :D
vasil

Mesaj de vasil »

OK, o sa il intreb pe Codrut daca vrea si el o revista. :D
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

vasil scrie:OK, o sa il intreb pe Codrut daca vrea si el o revista. Very Happy
:lol: :lol: :lol:
andretty scrie:[...] iar dupa luna Noiembrie incepe piratarea revistei :D

asta e noua. cum se pirateaza o revista :shock: in cazul asta as vrea si eu sa invat, am "boala" topul de la Capital. :lol:
Ultima oară modificat 30 Oct 2008, 23:19 de către fireatmyself, modificat de 2 ori în total.
sigillum2008

Mesaj de sigillum2008 »

Aldor scrie:Am notat.

Si sa nu uitam nici de cele 6 exemplare care merg la Biblioteca Nationala :)
Exact ceea ce vroiam sa propun...
.....
La 15 lei cat se preconizeaza... as adauga inca 10-20% (cel putin la primele numere ale revistei, pana cand se va putea scadea aceasta suma din ''profit'' ori sponsorizari) pentru a putea oferi cate un exemplar bibliotecilor mari din tara, muzeelor de profil (macar celor de ''importanta nationala'') si nu in ultimul rand - Academiei Române :!:
http://www.youtube.com/watch?feature=re ... NXIP4QybiQ
Nu spinii trandafirilor rănesc, ci petalele călcate în picioare
banivechi

Mesaj de banivechi »

Ar mai fi British Museum, Ermitajul, Guggenheim si Luvrul. Astia se vor bate pe cite un exemplar. Iar Madame Tussaud o sa vina sa ne puna mutrele-n ceara.
Daca stau sa ma gindesc bine, de intram in politica, a nostru-i viitorul mandat! :D
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

Eu zic sa dati primul numar cu autograf. I-ati da mai multa personalitate. Mie, unul, mi-ar placea.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eh autograf .. merci, dar nu-s fotbalist :)
vasil

Mesaj de vasil »

Apropo, pysy1984...La Multi Ani!
Încuiat