Probleme cu utilizatorul marius24u de pe ocazii!

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

xspider
*
*

Probleme cu utilizatorul marius24u de pe ocazii!

Mesaj de xspider »

Cine a colaborat cu utilizatorul marius24u de pe ocazii stie ca acesta obisnuieste sa trimita massuri cu diferite piese pe care le vinde. Intr-o zi am primit un mass cu 1 leu 1870 tip medalion. Ne-am inteles la pret si mi-a trimis colet ramburs cu moneda la pretul de 500 lei. cand am ajuns acasa am observat ca de fapt moneda nu este medalion ci rotita la 180 grade. I-am explicat situatia, s-a scuzat, a zis ca nu stie ce s-a intamplat, palavrageala multa. a zis sa o pun la vanzare si daca nu se vinde imi da banii inapoi.
Azi am incercat sa-l sun dar nu maia vea acelasi nr. pe mess mi-a inchis usa in nas cum s-ar spune si a zis ca nu vad nici un ban de la el. ce e de facut in aceasta situatie?
Ps: atasat si ultima discutie de pe messenger:

http://img300.imageshack.us/img300/3042/94842735ih4.jpg[/b]
xspider
*
*

Mesaj de xspider »

berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

N-as vrea sa caracterizez un om pe care nu-l cunosc, mai ales ca nu stiu care a fost targul exact. Oricum nici mie nu-mi place sa fiu incarcat cu ceva neconform cu descrierea, fara posibilitatea de a reveni asupra deciziei, de aceea vanzatorii seriosi garanteaza (afara) anularea vanzarii pentru neconformitate cu descrierea sau fals. De aceea nu pot decat sa va compatimesc.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
GLV

Mesaj de GLV »

Urata de tot situatia.Interlocutorul dumneavoastra , in ritmul asta ,poate deveni :

,,intre domni intaiul, dar niciodata OM''
maryus24u
**
**

Mesaj de maryus24u »

hei hei hei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! incet cu carcterizarile si faceti mai intai o cercetare scurta pe colectzii si okazii am circa 1500 de calificative pozitive si nu stiu daca am 3 negative. Neintelegeri apar mai ales la persoane permisive ca maine care nu impun conditii la licitatii peste asta aici stricati reputatia vanzatorilor cu comentarii aberante am vazut mai multi facuti praf fara respect fata de calificativele lui cred ca ar trebui sa faceti un barem . Cat despre domnu bacauanu pot spune ca totul este descris orect cu exceptia ca dupa o luna de la expedierea coletului sau mai putin a spus sa ii trimit bani ca nu la primit cea ce era imposibil ma pus sa ii fac copie la chitanta iar cand am pregatit-o sa o transfer pe mess cica la primit (fals posta nu tine coletul mai mult de 13 zile) Deoarece am considerat ca a fost o tentativa de jaf si nu ar fi prima nu am vrut sa ii mai iau moneda inapoi
miguelito

Mesaj de miguelito »

Si mie mi s-a parut alunecos dl marius24u din emailurile pe care le-am schimbat si m-am hotarat sa nu cumpar nimic de la el. Nu mi-a gresit cu nimic, dar nici cu va avea ocazia.
"I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early" - Charles Lamb

http://ciclist.wordpress.com/
cirligb

Mesaj de cirligb »

Eu am inteles ca ati trimis o moneda ce nu a corespuns cu obiectul tranzactiei.
Daca as fi primit altceva decat as fi stiut ca trebuia sa primesc as fi fost foarte deranjat.
Acum depinde unde este adevarul. :D
cristoph

Mesaj de cristoph »

maryus24u scrie:hei hei hei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! incet cu carcterizarile si faceti mai intai o cercetare scurta pe colectzii si okazii am circa 1500 de calificative pozitive si nu stiu daca am 3 negative. Neintelegeri apar mai ales la persoane permisive ca maine care nu impun conditii la licitatii peste asta aici stricati reputatia vanzatorilor cu comentarii aberante am vazut mai multi facuti praf fara respect fata de calificativele lui cred ca ar trebui sa faceti un barem . Cat despre domnu bacauanu pot spune ca totul este descris orect cu exceptia ca dupa o luna de la expedierea coletului sau mai putin a spus sa ii trimit bani ca nu la primit cea ce era imposibil ma pus sa ii fac copie la chitanta iar cand am pregatit-o sa o transfer pe mess cica la primit (fals posta nu tine coletul mai mult de 13 zile) Deoarece am considerat ca a fost o tentativa de jaf si nu ar fi prima nu am vrut sa ii mai iau moneda inapoi
Mai puneti si dumneavoastra virgula si punct, sa intelegem si noi ce spuneti.

Deoarece am considerat ca a fost o tentativa de jaf si nu ar fi prima nu am vrut sa ii mai iau moneda inapoi
In cazul in care dumneavoastra ati trimis altceva cum se numeste??? :?: Ca tentativa de jaf am inteles bine cum se descrie. :idea:

P.S. Eu cred ca nu as fi dat 500 lei pe o moneda/bancnota doar vazand o poza. Consider ca peste anumite limite este mai bine sa cumperi personal, avand obiectul in fata si nu prin colet SAU sa fii cumparat de la respectiva persoana inainte si sa fii sigur ca in cazul in care apar probleme, totul se poate rezolva.
Ultima oară modificat 12 Noi 2008, 17:31 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

@marius24u In primul rand vad ca folositi pluralul; "caracterizati", "faceti", "stricati", etc, si vreau sa va intreb la cine - in mod exact - va referiti? Aici nu merge cu caracterizarea in grup. Apoi relativ la "aici stricati reputatia vanzatorilor cu comentarii aberante" as vrea sa va intreb:
1. despre ce "reputatie" e vorba?
2. despre ce "vanzatori" e vorba?
3. care sunt comentariile aberante?
Va atrag atentia ca in fata unor fapte expuse corect, concluziile se impun de la sine (si nu ma refer la cazul dvs); de aceea nu vad nevoia de a generaliza, sau poate doriti sa fiti pus in aceeasi multime cu altii care au creat probleme recunoscute de multi? S-ar putea sa nu va convina.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
bilutza

Mesaj de bilutza »

maryus24u scrie:hei hei hei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! incet cu carcterizarile si faceti mai intai o cercetare scurta pe colectzii si okazii am circa 1500 de calificative pozitive si nu stiu daca am 3 negative. Neintelegeri apar mai ales la persoane permisive ca maine care nu impun conditii la licitatii peste asta aici stricati reputatia vanzatorilor cu comentarii aberante am vazut mai multi facuti praf fara respect fata de calificativele lui cred ca ar trebui sa faceti un barem . Cat despre domnu bacauanu pot spune ca totul este descris orect cu exceptia ca dupa o luna de la expedierea coletului sau mai putin a spus sa ii trimit bani ca nu la primit cea ce era imposibil ma pus sa ii fac copie la chitanta iar cand am pregatit-o sa o transfer pe mess cica la primit (fals posta nu tine coletul mai mult de 13 zile) Deoarece am considerat ca a fost o tentativa de jaf si nu ar fi prima nu am vrut sa ii mai iau moneda inapoi
Marius, astept pe Okazii sa imi acorzi un calificativ de cca 1 an de zile si unul de 3 luni..............................
" Daca nu ar fi datorii in sistemul nostru monetar, nu ar mai fi bani "
http://thezeitgeistmovement.com/
maryus24u
**
**

Mesaj de maryus24u »

berserkr scrie:@marius24u In primul rand vad ca folositi pluralul; "caracterizati", "faceti", "stricati", etc, si vreau sa va intreb la cine - in mod exact - va referiti? Aici nu merge cu caracterizarea in grup. Apoi relativ la "aici stricati reputatia vanzatorilor cu comentarii aberante" as vrea sa va intreb:
Va atrag atentia ca in fata unor fapte expuse corect, concluziile se impun de la sine (si nu ma refer la cazul dvs); de aceea nu vad nevoia de a generaliza, sau poate doriti sa fiti pus in aceeasi multime cu altii care au creat probleme recunoscute de multi? S-ar putea sa nu va convina.
da din nou dv va gasiti sa ma apostrofati. sincer eu nu urmaresc site dar am vazut cativa utilizatori cu peste 1000 de tranzactii care normal nu ar trebui sa apara pe o astfel de lista avand 100% pozitive. nu va raspund la restu intrebarilor pt ca vad ca sunteti pe langa subiectul asta.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Nu contest ce a spus dl. xspider (nici nu as avea cum), dar cu mine dl. maryus24u a colaborat corect. Asta nu inseamna decat ceea ce am spus: cu mine a fost corect si nu ar fi frumos din partea mea sa nu spun acest lucru, fara sa imi fi cerut asta.
maryus24u
**
**

Mesaj de maryus24u »

cristoph scrie:
Mai puneti si dumneavoastra virgula si punct, sa intelegem si noi ce spuneti.

Deoarece am considerat ca a fost o tentativa de jaf si nu ar fi prima nu am vrut sa ii mai iau moneda inapoi
In cazul in care dumneavoastra ati trimis altceva cum se numeste??? :?: Ca tentativa de jaf am inteles bine cum se descrie. :idea:

P.S. Eu cred ca nu as fi dat 500 lei pe o moneda/bancnota doar vazand o poza. Consider ca peste anumite limite este mai bine sa cumperi personal, avand obiectul in fata si nu prin colet SAU sa fii cumparat de la respectiva persoana inainte si sa fii sigur ca in cazul in care apar probleme, totul se poate rezolva.
Am gresit varianta si dupa ce a primit-o mi-am dat seama ca nu e medalistica din nou despre sinceritatea mea o sa vedeti ca am un calificativ negativ la un domn cartelcoserv la care am raspuns "corect acordat" de ce as minti acum
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

maryus24u scrie:
berserkr scrie:@marius24u In primul rand vad ca folositi pluralul; "caracterizati", "faceti", "stricati", etc, si vreau sa va intreb la cine - in mod exact - va referiti? Aici nu merge cu caracterizarea in grup. Apoi relativ la "aici stricati reputatia vanzatorilor cu comentarii aberante" as vrea sa va intreb:
da din nou dv va gasiti sa ma apostrofati. [...]. nu va raspund la restu intrebarilor pt ca vad ca sunteti pe langa subiectul asta.

... cu asta in schimb nu sunt de acord...
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

In perioada octombrie-decembrie 2007, si in primavara acestui an am cumparat multe de la marius24, dar in acelasi timp am si vandut lui multe lucruri, totul a decurs normal, eu il recomand, se pot vedea si zecile de calificative pozitive de pe colectzii.
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
Încuiat