User
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
User
Ati incheiat tranzactii cu luciansen? Este de incredere?
Re: User
Luciansen este un bun prieten de-al meu din copilarie, e jurist, cu grade pe umar, care lucreaza intr-o institutie militarizata.vasil scrie:Ati incheiat tranzactii cu luciansen? Este de incredere?
E un om matur care nu se preteaza (si nici nu e nevoit) sa traga ''tepe'' sau sa insele pe cineva.
Il cunosc de peste 20 de ani si il vizitez de fiecare data cand ma intorc in Oradea.
In tranzactiile cu dansul e posibil sa mai apara intarzieri/neconcordante datorita programului foarte incarcat pe care il are. Nu e ceva intentionat...
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Sub nicio forma nu vreau sa aduc prejudicii cuiva. Ceea ce am spus am spus din memorie si este posibil sa fi facut o confuzie cu unul dintre multiplele nume celui care foloseste useri pe baza de "lucian" (luci_daco, lucasian etc).
Cu siguranta cel la care am facut eu referire nu era din Oradea. Pentru eventuala confuzie imi cer scuze.
Cu siguranta cel la care am facut eu referire nu era din Oradea. Pentru eventuala confuzie imi cer scuze.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin