Sunt sanse mari ca sia ceste monede sa fie falsuri,amiucl care mi le-a dat este un mic comerciant eu sper sa nu fi dat bani pe ele sau sa-i fi ramas garanie de la cineva .
Multumesc pt informatii ina celas lot sunt 63 d emonede niic nu ami merita sa le scanz pe restul toate sunt ina celas tip de folie,,,... mi-a mai dat amicul meu o borseta cu monede care cica nu valorau ami nimic am gasit printre ele 4 monede de argint
TDR scrie:Multumesc pt informatii ina celas lot sunt 63 d emonede niic nu ami merita sa le scanz pe restul toate sunt ina celas tip de folie,,,... mi-a mai dat amicul meu o borseta cu monede care cica nu valorau ami nimic am gasit printre ele 4 monede de argint
Daca au aceeasi culoare ca cele din scan, sunt falsuri. De unde stiti ca cele 4 sunt din argint?
Intrun final am descoperit ce sunt monedele am un numar de 63 de monede toate 'falsuri' falsuri e mult spus sunt monede colectabile nu genul de monede de care se vorbeste de obicei pe acest site monede care imita monede reale aflate candva in circualtie sunt din fier otel sau otel inoxidabil in cel mai bun caz tara de provenienta ... majoritatea china dar sunt multe fabricate si in turcia dar nici tari cum ar fi germania olanga ... nu se lasa mai prejos adevarat mai rare valaorea lor cum mi sa sugerat este de 2-3 lei pe bucata Multumesc pentru ajutorul dat
Sincer ma indoiesc ca exista cineva care ar plati chiar si 2 sau 3 RON pentru aceste monede. Parerea mea este ca nu valoreaza mai mult decat materialul din care sunt facute...deci...