Un sfat referitor la "eBay"
Discutia despre PayPal a mai fost si gasiti multe detalii aici:Iacob Tudor Alexandru scrie:Spuneti-mi cum imi fac un cont PayPal ? in cate zile ii posibil sa mil fac ... ca sa nu pierd moneda...dati-mi va rog cateva sfaturi cat mai repede...multumesc anticipat
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=1213
Ca sa faceti contul mergeti pe link-ul acesta:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... 790223a0b5
si selectati Romania din lista de tari dupa care urmati instructiunile.
Aveti nevoie de credit card si cititi in topicul amintit care din credit cardurile romanesti functioneaza cu PayPal.
Cand faceti vreo afacere stil cumparare - vanzare internationala este bine sa fiti foarte familiar cu limba in care desfasurati tranzactia si dupa aceea sa cititi cu foarte mare atentie toate informatiile mai ales ce scrie cu litere mici.
Ce nu va este clar intrebati partenerul intotdeauna inainte de a licita.
Aproape toate cardurile romanesti de debit merg cu Paypal (pentru ca-s internationale, majoritatea). N-as sfatui pe cineva sa foloseasca un card de credit pentru Paypal.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
De ce? Eu am mers vreo 4 ani fara sa am contul "verificat" doar cu credit card si nu a fost nici o problema. Primeam dupa 26 sau 30 de zile balanta cu suma datorata lui PayPal. Acum imi ia banii din cont dupa maximum 2 zile.berserkr scrie:Aproape toate cardurile romanesti de debit merg cu Paypal (pentru ca-s internationale, majoritatea). N-as sfatui pe cineva sa foloseasca un card de credit pentru Paypal.
Cardurile de debit sunt mult mai raspandite aici decat cele de credit. Foarte multi nu stiu sa le foloseasca pe acestea din urma. Deci, nu din punct de vedere tehnic nu le recomand.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!