Monezi BNR 28.11.08
Monezi BNR 28.11.08
Are cineva idee care o sa fie pretul prentru cele doua monezi de aur ce se pun maine in circulatine de catre BNR maine ?
Detalii : http://www.bnro.ro/Ro/Press/R20081127num.htm
Din pacate lipsesc preturile ca de obicei.
Tiraj 3000 buc la o moneda de aur !!!
Probabil ca va fi oferita si cu titlul de medalie anumitor persoane.
Din pacate lipsesc preturile ca de obicei.
Tiraj 3000 buc la o moneda de aur !!!
Probabil ca va fi oferita si cu titlul de medalie anumitor persoane.
Cred ca cea mare va fi disponibila mult timp de-acum incolo, chiar si la BNR...
Replica probabil sa va epuiza in prima zi...
Totuşi, moneda mare este şi ea interesantă. Aşa cum am menţionat şi aici, este, cred, prima monedă emisă în perioada republicană care conţine simboluri ale regalităţii române.
Replica probabil sa va epuiza in prima zi...
Totuşi, moneda mare este şi ea interesantă. Aşa cum am menţionat şi aici, este, cred, prima monedă emisă în perioada republicană care conţine simboluri ale regalităţii române.
Probabil ca da, ca si "2000 de ani de crestinism" care inca mai era disponibila dupa 8 ani conform listei prezentata de curand de catre colegul newbasic.skortzy scrie:Cred ca cea mare va fi disponibila mult timp de-acum incolo, chiar si la BNR...
O noua "proteza".skortzy scrie:Replica probabil sa va epuiza in prima zi :)
Rog daca cineva a achizitionat, si daca vrea sa posteze imagini + preturi.
Ma intereseaza in special 20 lei 1922 - R.
Multumesc.
Ma intereseaza in special 20 lei 1922 - R.
Multumesc.
Ultima oară modificat 28 Noi 2008, 12:51 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
-
thebluelion

Fac pariu ca in scurt timp vor apare pe okazii/eBay la pret probabil dublu. 
Ultima oară modificat 28 Noi 2008, 13:07 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
Pai daca imi aduc bine aminte au fost replicile la setul 1867 si polul de aur...skortzy scrie: