Posta Romana

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
bilutza

Posta Romana

Mesaj de bilutza »

Va salut. Am o nelamurire, saptamana trecuta am expediat la un cumparator o moneda printr-o "scrisoare recomandata", dar aceasta scrisoare nu a ajuns nici pana acum la acea persoana. Ce pot sa fac in acest caz? (nu mai am nici chitanta de trimitere, iar scrisoarea este cu confirmare) :(
" Daca nu ar fi datorii in sistemul nostru monetar, nu ar mai fi bani "
http://thezeitgeistmovement.com/
cristoph

Mesaj de cristoph »

Cred ca nimic. Si daca aveati chitanta, daca nu era cu valoare declarata, puteati doar sa primiti bani pe scrisoarea recomandata: 2-3 lei.
TDR

NiMIC

Mesaj de TDR »

Din pacate nu se poate face nimic ,va recomand c ape viitor sa incercati sa declarati o caloare mai mare,am patit-o si eu nu odata.
Traditie Dragoste Respect
dorelb

Mesaj de dorelb »

tineti cont ca a fost 1 decembrie si au fost zile libere. deci este posibil sa fie doar o intirziere. mi s-a intimplat si mie ca o scrisoare sau colet sa faca cite o saptamina pe drum. asa ca deocamdata mai aveti rabdare, poate ajunge la destinatar.
bilutza

Mesaj de bilutza »

Va multumesc de raspunsuri. Eu am rabdare dar cumparatorul, nu :lol:
Am fost astazi la OP si mi-au spus ca daca acea persoana nu ridica scrisoarea ea imi vine retur(sper sa nu se fi pierdut) :wink:
" Daca nu ar fi datorii in sistemul nostru monetar, nu ar mai fi bani "
http://thezeitgeistmovement.com/
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Un colet trimis de la Bucuresti la Iasi a facut mai mult de o saptamana. Iar un colet pe care trebuie sa-l primesc de la Arad a fost depus vineri dar de abia marti trebuia sa plece de la posta respectiva, asa ca multa rabdare. In alta ordine de idei, pe viitor trimiteti cu valoare, daca nu ajunge veti primi banii inapoi, bineinteles daca veti pastra chitanta ;)
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

Ca sa nu mai deschid alt topic pe aceasta tema...

Acum 25 de zile, mi-a fost trimis un colet din Germania, dar, care, din pacate, n-a ajuns nici pana astazi. Ce as putea sa fac? Se mai poate recupera intr-o astfel de situatie? (ma refer la coletele venite din strainatate)
cristoph

Mesaj de cristoph »

Este aceasi poveste. Eu am cumparat de la cineva din Spania si ma intrebat daca sunt interesat sa imi faca asigurare la colet. Am platit 2-3 euro pentru fiecare 50 euro valoare continut. Cel putin daca se intampla ceva sa stiu ca imi recuperez bani.
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

fireatmyself scrie:Ca sa nu mai deschid alt topic pe aceasta tema...

Acum 25 de zile, mi-a fost trimis un colet din Germania, dar, care, din pacate, n-a ajuns nici pana astazi. Ce as putea sa fac? Se mai poate recupera intr-o astfel de situatie? (ma refer la coletele venite din strainatate)
Coletele din Comunitatea Europeana, mai nou ajung in maxim 7 zile de la expediere. In general 4-5 zile. Cel mai bine este sa solicitati numar de AWB, care mai nou se poate verifica si pe site-ul postei romane la track & trace. Acolo puteti vedea exact unde este coletul respectiv. Daca nu a ajuns cel mai bine este ca cel ce l-a trimis sa faca plangerea in Germania, va recupera bani de la posta germana.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

Va multumesc mult pentru informatii :)
Scrie răspuns