As dorii niste site-uri
-
Iacob Tudor Alexandru

As dorii niste site-uri
As vrea sa cumpar niste monede de aur franceze...va rog sa ma indrumati cei care stiti site-uri straine si de incredere binenteles pentru ca in romania dupa ce ca se cer sume astronomice pe unele monede mai primesti si tzape....
cred ca un site bun este www.cgb.fr, insa puteti incerca si ebay.eu sau delcampe.com
-
Iacob Tudor Alexandru

multumesc dar si asa ma descurc greu defapt nu ma descurc deloc pentru ca eu engleza am invatato in occident deci stiu doar sa vorbesc nu si sa scriu sau sa citesc si nu ma descurc, trebuie sa imi fac ceva cont gen okazii pe site-ul asta francez? sau cum comand ? cum fac plata ? apropo am observat ca preturiile sunt cam ca si cele din tara poate cu 5 maxim 10 euro mai mici ....
Re: As dorii niste site-uri
Iacob Tudor Alexandru scrie:pentru ca in romania dupa ce ca se cer sume astronomice pe unele monede
Adica tot astronomice? Sau (astronomic - 5 euro) = pret normal?apropo am observat ca preturiile sunt cam ca si cele din tara poate cu 5 maxim 10 euro mai mici
Oare cit costa o trimitere postala recomandata cu aviz de primire si cu asigurare (valoare declarata) din Franta spre Romania? Minim 15 euro.
Concluzia o trageti singur. Iar daca nu invatati sa scrieti engleza (sau franceza) sfatul meu e sa continuati sa cumparati de la talcioc sau de pe okazii.