vand moneda aur
vand moneda aur
vand moneda aur edwardvs britt 1907
are 7.988 grrame
22 milimetri
are 7.988 grrame
22 milimetri
pentru cei interesati detalii katos0153
sau katos0153@yahoo.com
sau katos0153@yahoo.com
Incercati pe viitor sa editati postul principal nu sa scriem doar de placere.
Punctul 4 din Regulament
4. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul. Incearcati sa pastrati firul discutiei, si evitati glumele si ghionturile amicale ce provoaca mesaje offtopic. Nu folositi exagerat smile-urile (emoticoanele, pictogramele emotive). De asemenea, pentru discutia strict personala intre doi utilizatori, folositi mesageria privata.
si
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=1854
Punctul 4 din Regulament
4. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul. Incearcati sa pastrati firul discutiei, si evitati glumele si ghionturile amicale ce provoaca mesaje offtopic. Nu folositi exagerat smile-urile (emoticoanele, pictogramele emotive). De asemenea, pentru discutia strict personala intre doi utilizatori, folositi mesageria privata.
si
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=1854
eu as fi interesat de cumpararea ei, este o a treia incercare de cumparare a acestei monezi; cum vei proceda tinand cont ca poate discutam despre vanzarea ei si o m-ai aveti in vanzare pe okazii unde deasemenea este a doua licitatie la care particip; cum ne vei impaca??? retragand-o(piesa din licitatie) sau??? ca sincer pe mine m-ai bulversat.
pasionat de numismatica de mic copil
Licitatia este ca un contract. "Nu mi-a placut pretul" nu este o explicatie. N-o sa mai liciteze nimeni daca afla ca dvs credeti ca licitatiile sunt o joaca. Si in regulamentul forumului este scris sa nu folositi un stil de mirc. (ex: aqum).
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
nu ca mia inchis contu .
am cerut prima zi sa mi se inchida si a doua zi nu era inca inchis si licitatia a ajuns la 250.05 ron asa si seara cand am intrat era inchis ...de unde era sa stiu ca a doua zi se mareste pretul ??????????
si mai erau 28 de zile pana se se termine licitatia
scuze pentru "aqum "
am cerut prima zi sa mi se inchida si a doua zi nu era inca inchis si licitatia a ajuns la 250.05 ron asa si seara cand am intrat era inchis ...de unde era sa stiu ca a doua zi se mareste pretul ??????????
si mai erau 28 de zile pana se se termine licitatia
scuze pentru "aqum "