id okazii: lucasian sau lucius2
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- glissando94
- **

- glissando94
- **

-
cristoph
despre anumite persoane care se gasesc pe listele negre cred ca tot gasim pe cineva care sa confirme o tranzactie sau mai multe reusite
nici nu cred ca e posibil sa o tina numai in tzepe
dar o data ce are sa zicem "dubla personalitate " e totusi un risc din partea noastra sa colaboram cu ei
una e sa se intample 1-2 sa ai probleme cu cineva ( diverse motive ) dar alta e sa ai 10-20 de astfel de probleme si va spun eu pana la urma se rezolva si problemele prin intelegere nu le lasi asa
si eu am patit-o la cineva in egipt acum cativa ani am cumparat de 200 euro si am trimis jumate din bani prin recomandata si jumate pe moneybookers ca nu aveam limita mare la tranzacti , si scrisoarea a ajuns goala la destinatie , pana la urma domnul respectiv mi-a trimis pentru bani primiti si jumate din cei pierduti cu posta , mi s-a parut un gest nobil tinand cont ca putea sa dea vina pe mine ca am trimis prin posta pe riscul meu , de atunci ma feresc de tarile din asia si africa , prefer sa cumpar doar din europa de vest
nici nu cred ca e posibil sa o tina numai in tzepe
dar o data ce are sa zicem "dubla personalitate " e totusi un risc din partea noastra sa colaboram cu ei
una e sa se intample 1-2 sa ai probleme cu cineva ( diverse motive ) dar alta e sa ai 10-20 de astfel de probleme si va spun eu pana la urma se rezolva si problemele prin intelegere nu le lasi asa
si eu am patit-o la cineva in egipt acum cativa ani am cumparat de 200 euro si am trimis jumate din bani prin recomandata si jumate pe moneybookers ca nu aveam limita mare la tranzacti , si scrisoarea a ajuns goala la destinatie , pana la urma domnul respectiv mi-a trimis pentru bani primiti si jumate din cei pierduti cu posta , mi s-a parut un gest nobil tinand cont ca putea sa dea vina pe mine ca am trimis prin posta pe riscul meu , de atunci ma feresc de tarile din asia si africa , prefer sa cumpar doar din europa de vest
-
fireatmyself
Imi cer scuze daca s-a mai postat acest mesaj.
Domnul Lucian M revine in forta cu un nou cont pe okazii: rollo_tomassi. Are piese numai una si una la preturi mici mici mici. De exemplu am vrut sa cumpar de la el 20 lei 1930 "hora",dar cand i-am trimis mail si l-am rugat sa ne intalnim, supriza, nu era din Bucuresti, era din Braila. Spre ghinionul lui sunt un baiat cu simtul umorului. I-am spus ca si eu sunt din Braila (chiar i-am dat o adresa exacta) si ca ma intorc "acasa" la inceputul lui februarie. Nu e nevioe sa mentionez ca urmatorul e-mail a fost ceva de genul: "nu stiu cand (sau daca) ma mai intorc in Braila". Apoi continua spunandu-mi ca este student in Iasi si ca cel mai bine e sa-mi trimita prin posta, ca doar e om serios
Vreau sa-i multumesc domnului *** pentru avertismente (altfel chiar inghiteam gogoasa
)

Domnul Lucian M revine in forta cu un nou cont pe okazii: rollo_tomassi. Are piese numai una si una la preturi mici mici mici. De exemplu am vrut sa cumpar de la el 20 lei 1930 "hora",dar cand i-am trimis mail si l-am rugat sa ne intalnim, supriza, nu era din Bucuresti, era din Braila. Spre ghinionul lui sunt un baiat cu simtul umorului. I-am spus ca si eu sunt din Braila (chiar i-am dat o adresa exacta) si ca ma intorc "acasa" la inceputul lui februarie. Nu e nevioe sa mentionez ca urmatorul e-mail a fost ceva de genul: "nu stiu cand (sau daca) ma mai intorc in Braila". Apoi continua spunandu-mi ca este student in Iasi si ca cel mai bine e sa-mi trimita prin posta, ca doar e om serios
Vreau sa-i multumesc domnului *** pentru avertismente (altfel chiar inghiteam gogoasa
Ultima oară modificat 18 Ian 2009, 10:41 de către fireatmyself, modificat 1 dată în total.
vedeta mare acest multiName...pe viitor sa mai foloseasca si alte nume pe okazii,mai interesante sau chiar sa deschida un forum :''ce nume sa-mi mai pun ca nu mai stiu?'' 
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
-
fireatmyself
-
hultan2003

Se pare ca acest rollo_tomassi este persoana serioasa , cel putin deocamdata , a capatat pana acum aproape 30 de calificative .fireatmyself scrie:Imi cer scuze daca s-a mai postat acest mesaj.
Domnul Lucian M revine in forta cu un nou cont pe okazii: rollo_tomassi. Are piese numai una si una la preturi mici mici mici. De exemplu am vrut sa cumpar de la el 20 lei 1930 "hora",dar cand i-am trimis mail si l-am rugat sa ne intalnim, supriza, nu era din Bucuresti, era din Braila. Spre ghinionul lui sunt un baiat cu simtul umorului. I-am spus ca si eu sunt din Braila (chiar i-am dat o adresa exacta) si ca ma intorc "acasa" la inceputul lui februarie. Nu e nevioe sa mentionez ca urmatorul e-mail a fost ceva de genul: "nu stiu cand (sau daca) ma mai intorc in Braila". Apoi continua spunandu-mi ca este student in Iasi si ca cel mai bine e sa-mi trimita prin posta, ca doar e om serios![]()
Vreau sa-i multumesc domnului *** pentru avertismente (altfel chiar inghiteam gogoasa)
![]()
In urma cu aprope 2 saptamani am licitat de la domnul rolo_tomasi, o moneda de 5 kopeici 17..... Dupa mai multe corespondente, intrucat ma interesau si alte monede de la domnia sa, ii trimit adresa insa dupa mai mult zile de asteptare, nu primesc nimic la posta. Revin cu un mail catre dansul si primesc urmatorul raspuns:
"imi cer mii de scuze dar nu o gasesc...am vrut sa va scriu dar am zis sa ma astept pote o gasesc
am avut o parte din piese luate cu mine in masina si m-am intalnit cu cateva persoane si ma gandesc ca poate a luat-o cineva din greseala...
va rog sa-mi mai ingaduiiti putin timp poate ii dau de capat
o seara buna!"
Crezandu-l de buna credinta, ii acord domnului calificativ pozitiv. Moneda, nici pana azi nu a ajuns. Va las sa trageti singuri concluziile dupa patania mea si a domnului fireatmyself. Nu de altceva, dar sa nu va pierdeti pe viitor timpul. Daca e cineva care a dus pana la sfarsit o licitatie cu dl rolo_tomasi, ar fi bine sa revina cu un post la topic. Poate doar o intamplare ne-a facut ghinionisti pe mine si pe dl fieratmyself.
"imi cer mii de scuze dar nu o gasesc...am vrut sa va scriu dar am zis sa ma astept pote o gasesc
am avut o parte din piese luate cu mine in masina si m-am intalnit cu cateva persoane si ma gandesc ca poate a luat-o cineva din greseala...
va rog sa-mi mai ingaduiiti putin timp poate ii dau de capat
o seara buna!"
Crezandu-l de buna credinta, ii acord domnului calificativ pozitiv. Moneda, nici pana azi nu a ajuns. Va las sa trageti singuri concluziile dupa patania mea si a domnului fireatmyself. Nu de altceva, dar sa nu va pierdeti pe viitor timpul. Daca e cineva care a dus pana la sfarsit o licitatie cu dl rolo_tomasi, ar fi bine sa revina cu un post la topic. Poate doar o intamplare ne-a facut ghinionisti pe mine si pe dl fieratmyself.
-
hultan2003

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
hultan2003

-
fireatmyself
A primit pozitiv pentru ca am avut "o discutie decenta". I-am cerut poze mai bune, mi-a zis ca nu are si ca vom discuta dupa ce se intoarce in Braila (dupa sesiune - e student in Iasi). Discutand cu alte persona care au facut "afaceri" cu acest domn, am tras concluzia ca tranzactiile incheiate cu dumnealui trebuie facute "pe viu", in Iasi sau Braila. Plus ca l-am deconspirat, scriind ca nu este din Bucuresti, ci din Braila.Aldor scrie:De la d-l fireatmyself vad ca a primit calificativ pozitiv.
Nu aveam motiv sa-i dau negativ din moment ce nu m-a tepuit.