Emisiune BNR - Unirea Principatelor
-
thebluelion

Am facut un mic calcul care arata necesarul de "capital" care ar fi trebuit sa fie investit pentru o lua monedele BNR din ultimele doua luni.
Cam 9150 de lei...
Cam 9150 de lei...
Sunt acoperiti, scot numai aur si argint si valori mari...asta e respectul pentru colectionarii. Cand te gandesti ca ies 250 de bucati, si la ce preturi, vei fi multumit sa le vezi si atat...nimic mai mult...poate speranta ca vei castiga la lotto...si totusi nici acolo nu jucam...
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
Intradevar este o moneda foarte frumoasa care o aduce dupa parerea mea la acelas nivel cu 500 lei 90 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.
Si de ce credeti dumneavoastra ca nu sunt facute pentru colectionarii din tara aceste monede, eu cred ca BNR deja are clientii sai si bat atatea monede cate cred ei ca se vand...si eu cred ca se vand, pentru ca la noi in tara nu ducem lipsa de oameni saraci.
Si de ce credeti dumneavoastra ca nu sunt facute pentru colectionarii din tara aceste monede, eu cred ca BNR deja are clientii sai si bat atatea monede cate cred ei ca se vand...si eu cred ca se vand, pentru ca la noi in tara nu ducem lipsa de oameni saraci.