PROGRAM TARGURI SI EXPOZITII CU VANZARE 2009

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Dmariog

PROGRAM TARGURI SI EXPOZITII CU VANZARE 2009

Mesaj de Dmariog »

Salut! M-am gandit ca ar fi necesar o baza de date cu toate(!) targurile si expozitiile cu vanzare care se desfasoara pe teritoriul tarii pentru a putea avea acces la ele. Am inceput sa fac un tabel pe care am sa-l afisez peste cateva zile. Va rog respectos, pe cei care aveti cunostinte despre astfel de activitati care se desfasoara ocazional cat si periodic, in localitatile in care domiciliati (sau nu), sa mi le aduceti la cunostinta astfel incat sa le pot adauga in lista. Cred ca un astfel de proiect va fi de folos tuturor. Multumesc anticipat tuturor care vor participa la aceasta baza de date. Pentru mai multe va rog sa ma contactati.

Lista cu programul s-a mutat aici http://targulcolectionarilor.ro/

Informatiile din document sunt culese din surse publice sau furnizate de diferite persoane si nu pot fi cauza unor neintelegeri. Va recomandam sa verificati informatiile si din alte surse.
Ultima oară modificat 13 Iul 2009, 21:41 de către Dmariog, modificat de 26 ori în total.
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Oradea , Casa Armatei (sau poate se numeste Cercul Militar-lumea cam stie) , bursa multipla: numismatica, cartofilie , filatelie si antichitati . Pentru comercianti se pot retine mese la D-ul Constantin Negrut 0359 418720 (Fix) sau 0721 340107 (mobil).
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
andreka

Mesaj de andreka »

La Cluj se desfasoara in fiecare duminica intre orele 10-12 (aproximativ) o intalnire intre colectionari dar si vanzatori la Cercul Militar situat vis-a-vis de catedrala ortodoxa, in piata Avram Iancu.

In 14 februarie- targ numismatic si filatelic la Oradea tot la Cercul Militar, str Mihai Eminescu nr 5. Pentru rezervari: Constantin Negrut , tel :0721 340107 .

Si bineinteles in 28 februarie la Brasov la International Trade Center.

Cam atat stiu deocamdata.
Ultima oară modificat 27 Ian 2009, 23:23 de către andreka, modificat de 2 ori în total.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
Dmariog

Mesaj de Dmariog »

Multumesc frumos! Va rog, atunci cand trimiteti informatii despre locatii, sa fiti foarte precisi deoarece nu toata lumea cunoaste traditia sau locul unde se desfasoara. Un nr. de telefon al unei persoane de contact este binevenit.
Ultima oară modificat 25 Ian 2009, 23:23 de către Dmariog, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

In ultimul week-end din martie o sa fie targ si la Targu Mures. Locatia cred ca e aceeasi, la Casa de Cultura a Tineretului "Mihai Eminescu".
hultan2003

Mesaj de hultan2003 »

Despre targul din parcul Obor nu se stie nimic deocamdata? Vad ca nu apare deloc in planificare , cu toate ca anul trecut s-a tinut de doua ori , din cunostintele mele . De asemenea si la targurile Kilipirim mai vin vanzatori de bancnote si monede .
Dmariog

Mesaj de Dmariog »

Am afisat data targului de la Obor. Din pacate pentru cei interesati sa participe de partea cealalta a mesei nu mai sunt corturi.

Ii rog pe cei din orasele mari sa-mi trimita locatiile unde au loc targurile de "vechituri" sau bazarele de la sfarsit de saptamana deoarece si de acolo se pot achizitiona piese deosebite. Multumesc anticipat.

Ce stiti de Kilipirim?
brincusi
**
**

Re: PROGRAM TARGURI SI EXPOZITII CU VANZARE 2009

Mesaj de brincusi »

Dmariog scrie:Salut! M-am gandit ca ar fi necesar o baza de date cu toate(!) targurile si expozitiile cu vanzare care se desfasoara pe teritoriul tarii pentru a putea avea acces la ele. Am inceput sa fac un tabel pe care am sa-l afisez peste cateva zile. Va rog respectos, pe cei care aveti cunostinte despre astfel de activitati care se desfasoara ocazional cat si periodic, in localitatile in care domiciliati (sau nu), sa mi le aduceti la cunostinta astfel incat sa le pot adauga in lista. Cred ca un astfel de proiect va fi de folos tuturor. Multumesc anticipat tuturor care vor participa la aceasta baza de date. Pentru mai multe va rog sa ma contactati.

Informatiile din document sunt culese din surse publice sau furnizate de diferite persoane si nu pot fi cauza unor neintelegeri. Va recomandam sa verificati informatiile si din alte surse.
felicitari pentru initiativa !!
Cacuci

Mesaj de Cacuci »

Si la Oradea este un club numismatic saptamanal unde se strang circa 10-15 numismati in medie. Locatia: Cercul Militar, la demisol, str Mihai Eminescu nr 5. Detalii tot domnul Negrut (vedeti mai sus nr lui de telefon), sau puteti sa imi adresati un mesaj privat pentru alte detalii.
Dmariog

Mesaj de Dmariog »

Ce inseamna saptamanal? Imi puteti spune zile si interval oral?
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Dmariog scrie:Ce inseamna saptamanal?
Saptamanal inseamna o data pe saptamana ...
Cacuci

Mesaj de Cacuci »

COMPLETEZ:
Si la Oradea este un club numismatic saptamanal unde se strang circa 10-15 numismati in medie. Locatia: Cercul Militar, la demisol, str Mihai Eminescu nr 5. Intalnirile au loc in fiecare sambata de la ora 10 la 12.
Cacuci

Mesaj de Cacuci »

Cred ca ar fi oportun sa facem si o lista cu targurile internationale. Eu am aflat de urmatoarele targuri:

http://numismata.de/english/start_en.htm

Munchen 7-8 martie
Viena 16-17 mai
Berlin 10-11 octombrie
Frankfurt / Main 7-8 noiembrie
vcoins

Mesaj de vcoins »

Din experienta pe la ce ora sunt colectionarii la Hanul lui Manuc?

Multumesc
glissando94
**
**

Mesaj de glissando94 »

In Craiova se organizeaza pe undeva vreo intilnire cit de cit periodica a numismatilor?
<<Numeri>>
Scrie răspuns