moneda tracia evaluare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Daca nu este din argint atunci nu este stater. Aceste piese s-au batut din argint de buna calitate, deci este o sansa buna ca piesa dvs. sa nu fie originala. Despre gemenii de pe avers sunt mai multe ipoteze, unii sunt de parere ca sunt Castor si Pollux, dar expertii nu au reusit sa se puna deacord. Celtii au mai falsificat/copiat pe vremea aceea piesele de Histria, dar si ei le faceau din argint, numai stilul era mai neglijent.
Stimate ioan50, am o singura observatie. Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, dar "rog evaluare! Multumesc!" suna ca de la director la subaltern. Personal nu ma simt jignit si dau oricui informatii daca mi le cere, dar modul in care sunt cerute ma duce cu gandul la relatia intre cel care cere si cel care da. De obicei cand ceri ceva, mai ales daca nu cunosti persoana, te adresezi foarte politicos si explici mai mult. De vazut pe "forumancientcoins.com" unde toate cererile astea incep cu "va rog frumos". Ma scuzati daca observatia mea va deranjeaza dar obisnuiesc sa vorbesc deschis.
mutumesc
multumesc pentru observatie. cred ca fac parte din randul celor exesiv de politicosi., insa sunt in timpul serviciului si timpul ma obliga sa fiu foarte scurt. scuze pentru cei ce le-am rapit timpul. o sa incerc sa ma autodocumentez daca aici deanjez. inca o data, scuze. cu stima ioan
SCHIMB DE IDEI