Intrebare autenticitate piese

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
MARU
*
*

Intrebare autenticitate piese

Mesaj de MARU »

Salut, sunt incepator si am achizitionat cateva monede de pe http://www.romancoins.ro/piese%20de%20vanzare.htm si nu prea am multa experienta. As vrea sa stiu daca piesele sunt autentice daca nu va suparati.
MARU
newbasic

Re: AJUTOR!

Mesaj de newbasic »

MARU scrie:Salut, sunt incepator si am achizitionat cateva monede de pe http://www.romancoins.ro/piese%20de%20vanzare.htm si nu prea am multa experienta. As vrea sa stiu daca piesele sunt autentice daca nu va suparati.

Care sunt monedele achizitionate?

De ce nu ati intrebat proprietarul site-ului daca sunt autentice ?!

Reputatia domnului care detine site-ul este una foarte buna. Nu cred ca ar vinde monede false drept autentice. Eu nu am vazut fake-uri pe romancoins.ro.
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
MARU
*
*

Mesaj de MARU »

L-am intrebat, mi-a zis ca sunt autentice, am vrut sa aflu si parerea altora. Pentru un incepator nu strica mai multe pareri si informatii.
MARU
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

In primul rand intrebarea e prea generala.

Iar in al doilea rand DE CE le-ati cumparat daca nu erati convins de autenticitatea lor?
Ordinea trebuia sa fie inversa, mai intai va informati, apoi cumparati.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

MARU scrie:L-am intrebat, mi-a zis ca sunt autentice, am vrut sa aflu si parerea altora. Pentru un incepator nu strica mai multe pareri si informatii.
Parerea despre care dintre ele? Cat nu specificati la care va referiti nu vad cum ati putea primi o parere. De exemplu cele de la sectiunea de replici nu sunt autentice :)
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Scrie răspuns