id okazii: lucasian sau lucius2
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Pozitivele eu le acord numai pentru tranzactii finalizate cu succes. Si daca a primit toate acele pozitive numai pentru "discutii decente"? Induceti in eroare ceilalti utilizatori, care vazandu-i scorul il cred persoana de incredere. Si se mira dupa aceea cand primesc in colet altceva decat se asteptau.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
De-abia acum am vazut ceea ce s-a scris despre aceasta persoana.Eu sunt din Braila si am schimbat vreo 20 de mailuri cu respectivul. La fel mi-a spus ca e din Braila, dar ca e student...etc.
Vazusem mai multe piese in licitatiile lui care m-ar fi interesat si fiind mai intreprinzator din fire am licitat la o moneda de 3 lei pentru datele de contact.
De aproximativ 6 luni nu a ajuns in braila..poate nu are bani de tren/maxi-taxi,dar e cam ciudat...la ce vanzari a facut
Nr de tel de pe okazii nu e valabil.Mi-a dat un nr de tel bun, insa nu a raspuns nici la acesta.
Deci e clar faptul ca umbla sa dea tepe.Din aceasta cauza a ales un oras din provincie, pentru a nu se putea intalni personal cu cei care castiga licitatiile.
S-a intalnit cineva personal cu el in Iasi?
Vazusem mai multe piese in licitatiile lui care m-ar fi interesat si fiind mai intreprinzator din fire am licitat la o moneda de 3 lei pentru datele de contact.
De aproximativ 6 luni nu a ajuns in braila..poate nu are bani de tren/maxi-taxi,dar e cam ciudat...la ce vanzari a facut
Nr de tel de pe okazii nu e valabil.Mi-a dat un nr de tel bun, insa nu a raspuns nici la acesta.
Deci e clar faptul ca umbla sa dea tepe.Din aceasta cauza a ales un oras din provincie, pentru a nu se putea intalni personal cu cei care castiga licitatiile.
S-a intalnit cineva personal cu el in Iasi?
NIHIL SINE DEO!
- valentinian