Bancnote romanesti de vanzare
-
thebluelion

Bancnote romanesti de vanzare
Vand urmatoarele bancnote:
100 lei 1945 - bancnota stare aUNC - 9 ron;
1 leu 1952 - 2 bancnote consecutive stare aUNC - 55 ron;
1 leu 1966 - 2 bancnote stare aUNC - 20 ron;
3 lei 1966 - stare aUNC - 150 ron;
10 lei 1966 - bancnota stare xf - 8 lei; bancnota stare aUNC - 12 lei;
25 lei 1966 - bancnota stare xf- - 5 lei; bancnota stare xf+ - 7 lei; bancnota stare aUNC - 9 lei;
50 lei 1966 - bancnota stare xf - 8 lei;
Mentionez ca pentru pozele cu mai multe bancnote, gradatiile incep de sus in jos.
Pana joi, 12 februarie 2009, ora 23:59, persoanele din Bucuresti au prioritate. Dupa acel moment, accept ofertele in ordinea sosirii lor.
In plus, pentru licitatiile mele de pe okazii, fac reduceri celor din Bucuresti -
http://www.okazii.ro/catalog?view_list= ... pe=details&
Daca doriti poze la rezolutie mai buna, va rog sa imi dati PM.
Later edit: in urma comentariului de prost gust facut de andreka, pe langa mesajul original, fac si o precizare: daca pana pe 12 ianuarie, ora 23:59, voi primi oferte si de la persoane din Bucuresti, si de la persoane din provincie, vor avea prioritate cei din Bucuresti, iar apoi, incepand cu 13 februarie, vor conta ofertele in ordinea sosirii lor... motivul este unul simplu si anume faptul ca evit realizarea de colete si expedierea lor; imi este mult mai usor sa ma intalnesc cu persoane din Bucuresti si sa le inmanez bancnotele personal.
P.S. Il rog pe andreka sa se abtina pe viitor de la asemenea comentarii, pentru ca nu isi au rostul.
100 lei 1945 - bancnota stare aUNC - 9 ron;
1 leu 1952 - 2 bancnote consecutive stare aUNC - 55 ron;
1 leu 1966 - 2 bancnote stare aUNC - 20 ron;
3 lei 1966 - stare aUNC - 150 ron;
10 lei 1966 - bancnota stare xf - 8 lei; bancnota stare aUNC - 12 lei;
25 lei 1966 - bancnota stare xf- - 5 lei; bancnota stare xf+ - 7 lei; bancnota stare aUNC - 9 lei;
50 lei 1966 - bancnota stare xf - 8 lei;
Mentionez ca pentru pozele cu mai multe bancnote, gradatiile incep de sus in jos.
Pana joi, 12 februarie 2009, ora 23:59, persoanele din Bucuresti au prioritate. Dupa acel moment, accept ofertele in ordinea sosirii lor.
In plus, pentru licitatiile mele de pe okazii, fac reduceri celor din Bucuresti -
http://www.okazii.ro/catalog?view_list= ... pe=details&
Daca doriti poze la rezolutie mai buna, va rog sa imi dati PM.
Later edit: in urma comentariului de prost gust facut de andreka, pe langa mesajul original, fac si o precizare: daca pana pe 12 ianuarie, ora 23:59, voi primi oferte si de la persoane din Bucuresti, si de la persoane din provincie, vor avea prioritate cei din Bucuresti, iar apoi, incepand cu 13 februarie, vor conta ofertele in ordinea sosirii lor... motivul este unul simplu si anume faptul ca evit realizarea de colete si expedierea lor; imi este mult mai usor sa ma intalnesc cu persoane din Bucuresti si sa le inmanez bancnotele personal.
P.S. Il rog pe andreka sa se abtina pe viitor de la asemenea comentarii, pentru ca nu isi au rostul.
Ultima oară modificat 10 Feb 2009, 19:57 de către thebluelion, modificat 1 dată în total.
Bun am inteles...vindeti..dar nu inteleg care e chestia ca le vindeti in Bucuresti? daca nu in Bucuresti atunci le dati si in provincie...ma faceti sa rad domnule
Toate bune...
Toate bune...
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
*
*
-
thebluelion

Nu pricep ce este de ras... eu presupuneam ca se va intelege ce vreau sa spun, si anume: daca pana pe 12 ianuarie, ora 23:59, voi primi oferte si de la persoane din Bucuresti, si de la persoane din provincie, vor avea prioritate cei din Bucuresti, iar apoi, incepand cu 13 februarie, vor conta ofertele in ordinea sosirii lor... era asa greu de inteles, andreka?
Am inteles sistemul dvs dar nu e corect fata de doritorii provinciali. Dvs sunteti vanzatorul, faceti cum doriti pana la urma.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
*
*
*
-
thebluelion

Daca dumneavoastra ati vinde o bancnota cu pretul X, iar aceeasi suma v-ar fi oferita de cineva din localitatea dvs si de cineva din Bucuresti, sa zicem, nu ati alege pe cineva din aceeasi localitate? nu ati mai sta sa faceti colet, ati primi banii mult mai repede, etc... dar daca nu vreti sa percepeti acest fapt, e treaba dvs.andreka scrie:Am inteles sistemul dvs dar nu e corect fata de doritorii provinciali. Dvs sunteti vanzatorul, faceti cum doriti pana la urma.
-
thebluelion

-
thebluelion

S-au vandut 3 lei 1966 si 25 lei 1966 xf+;
Pentru a nu mai crea un nou topic, expun aici obiectele de vanzare de pe okazii:
http://www.okazii.ro/catalog?view_list= ... ype=simple&
Pentru a nu mai crea un nou topic, expun aici obiectele de vanzare de pe okazii:
http://www.okazii.ro/catalog?view_list= ... ype=simple&
-
thebluelion