''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Care e sensul postarii pana la urma? Nu o discutie despre pret? Sau doreati sa ne avertizati despre aparitia bancnotei pe e-bay? Ca alte detalii despre aceasta cred ca puteti lua direct de la vanzator pe care spuneti ca-l cunoasteti.
mă gândeam că poate interesează pe cineva această bancnotă, iar pe vânzător nu îl cunosc personal ci am încheiat câteva tranzacții cu el. Dacă dumneavoastră considerați acest post fară rost puteți considera topicul închis și să îl ștergeți.
Mi s-a parut ironic raspunsul dvs cand un coleg si-a exprimat parerea asupra pretului. Daca nu e asa atunci doar mi s-a parut ...
Nu doresc sa fie sters, poate daca devine offtopic.
Nici eu nu inteleg scopul initial al acestul topic. Ati postat un link si atat. Cine este interesat de asa ceva cred ca poate sa caute singur pe ebay sau okazii bancnotele respective. Asa cum si eu si dumneavoastra cautam acele lucruri.