Rom-Antique

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
KARAMIHAI

Rom-Antique

Mesaj de KARAMIHAI »

Incepe Targul Anticarilor Vineri 29 Septembrie 2006 - (Romania Libera)

Anticarii din tara si din strainatate isi vor prezenta obiectele la Rom-Antique, un targ care va avea loc in zilele de 30 septembrie si 1 octombrie la World Trade Center. La targ sunt asteptati cei care doresc sa-si redecoreze casa in stil clasic si au nevoie de piese de mobilier unice de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea.
Targul poate fi vizitat intre orele 10 si 18, iar intrarea este libera. Aflata la cea de-a XIX-a editie, Rom-Antique a crescut in fiecare an, devenind o manifestare cunoscuta international si vizitata de peste 1500 persoane la fiecare editie, dupa cum au declarat organizatori
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Re: Rom-Antique

Mesaj de vlahul »

Mihai Caracotea scrie:Incepe Targul Anticarilor Vineri 29 Septembrie 2006 - (Romania Libera)

Anticarii din tara si din strainatate isi vor prezenta obiectele la Rom-Antique, un targ care va avea loc in zilele de 30 septembrie si 1 octombrie la World Trade Center. La targ sunt asteptati cei care doresc sa-si redecoreze casa in stil clasic si au nevoie de piese de mobilier unice de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea.
Targul poate fi vizitat intre orele 10 si 18, iar intrarea este libera. Aflata la cea de-a XIX-a editie, Rom-Antique a crescut in fiecare an, devenind o manifestare cunoscuta international si vizitata de peste 1500 persoane la fiecare editie, dupa cum au declarat organizatori
Nu mai inteleg nimic: acum o saptamana 2 targuri in acelasi timp, saptamana asta la fel...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Nu trebuie sa va mire. O sa vedeti ca de ex. urmatorul targ de la BV cand o sa fie, in acelasi week-end sigur or sa mai fie un targ pe la Buc. sau undeva prin zona.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

:D Zona este Muzeul Sutzu in plin centrul Capitalei. Am aflat si eu cu mirare tot de-aici ca desi saptamana trecuta a fost targ tot acolo, si in acest weekend urmeaza sa fie. Intr-adevar...misterios...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

berserkr scrie::D Zona este Muzeul Sutzu in plin centrul Capitalei. Am aflat si eu cu mirare tot de-aici ca desi saptamana trecuta a fost targ tot acolo, si in acest weekend urmeaza sa fie. Intr-adevar...misterios...
Romantiq se tine la Sofitel...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Romania Libera zice de WTC...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Aldor scrie:Romania Libera zice de WTC...
Ma rog... e lipit wtc de sofitel...
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Deci, ca sa fie clar, se vor tine doua targuri, unul la Palatul Sutu, iar celalalt la World Trade Center - Sofitel, care se vor suprapune ca perioada de desfasurare - 30 si 01.
Mihai
florin232

Mesaj de florin232 »

Cu o singura precizare: azi m-a sunat cineva si mi-a spus ca maine se tine Rom-antique si duminica Sutzu. A naibii secretomanie... :shock:
Scrie răspuns