Monede moldovenesti 2009
Monede moldovenesti 2009
Imi cer scuze daca stirea a mai fost aici sau pe Colectionarul Roman (nu am gasit-o, desi e cam veche).
Oricum, spre deosebire de BNR, BNM isi anunta cu un an inainte emisiunile numismatice.
Oricum, spre deosebire de BNR, BNM isi anunta cu un an inainte emisiunile numismatice.
Un avantaj ar fi ca, in cazul in care nu ai foarte multi bani, poti sa-ti alegi, in functie de buget, pe ce piese sa te axezi in anul respectiv.
In felul acesta nu-ti epuizezi resursele de la inceput si nu mai poti cumpara o piesa cu adevarat interesanta care apare la sfarsitul anului.
In alta ordine de idei, faptul ca prezinta programul de emisie pe un an inainte denota o buna planificare si transparenta.
In felul acesta nu-ti epuizezi resursele de la inceput si nu mai poti cumpara o piesa cu adevarat interesanta care apare la sfarsitul anului.
In alta ordine de idei, faptul ca prezinta programul de emisie pe un an inainte denota o buna planificare si transparenta.
Dar va dati seama atunci ce bataie generala va iesi in momentul in care apar de vanzare (ca multa lume isi pregateste ''terenul'' si banii)
Ultima oară modificat 20 Feb 2009, 16:32 de către andreka, modificat 1 dată în total.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
Un mica scapare ( cred eu neintentionata ) a stirii :
"Spre deosebire de români, moldovenii..." .
Moldovenii, spre deosebire de ce spun sovieticii, sunt tot romani si macar noi sa nu cadem in pacatul de a ne trage singuri presul de sub picioare.
In rest, nu pot decat sa salut faptul ca o institutie de stat, intr-un stat ca vai de el economic, poate sa prezinte un asemenea management unitar si consecvent. Bravo lor.
"Spre deosebire de români, moldovenii..." .
Moldovenii, spre deosebire de ce spun sovieticii, sunt tot romani si macar noi sa nu cadem in pacatul de a ne trage singuri presul de sub picioare.
In rest, nu pot decat sa salut faptul ca o institutie de stat, intr-un stat ca vai de el economic, poate sa prezinte un asemenea management unitar si consecvent. Bravo lor.
Pecunia non olet.
Mi se pare subtire primul avantaj, stiut fiind ca pe parcurs mai apar si alte piese si in general planurile pe un an nu tin (cel putin la mine dar aproape sigur si la cei mai multi). Despre buna planificare, nu pot sa spun decat ca e cu mult mai utila in alte domenii. Pe mine ma intereseaza latura practica mai mult.sorin70 scrie:Un avantaj ar fi ca, in cazul in care nu ai foarte multi bani, poti sa-ti alegi, in functie de buget, pe ce piese sa te axezi in anul respectiv.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Mai este o modificare de facut la ultima fraza. De inlocuit R cu Mskortzy scrie:Cum tema e sensibilă, s-a facut o rectificare.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Asa parca e altfel. In fraza initiala era vorba despre BNM, si aparand in discutie si BNR am crezut ca e vorba de o greseala.skortzy scrie: Totusi, am reformulat ca sa fie mai clar ce am vrut sa zic.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."