Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
Pentru cei interesati, am postat poze de la targul de la Brasov. A fost un targ bunicel, in ciuda faptului ca este criza economica
Va doresc o primavara placuta si "insorita" din toate punctele de vedere!
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
Targ bunicel...doar banii imi lipseau...dar totusi am facut ceva achizitii.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
*
5 milioane 1947
100.000 25 ian 1947
50 bani bgr
2 lei 1915
Toate le aveam dar nu in stare unc...am facut ceva schimburi si am mai dat ceva banuti, sunt multumit in mare parte.
*
*
Targul mi s-a parut mai slab decat cel din toamna 2008. Parca si oferta a fost inferioara, dar si vizitatori/cumparatori mai putini. Preturile evident in continua crestere. La unii vanzatori deja stiu pe care pagina din clasor ce anume se afla, ca le tot poarta dupa ei de 2-3 ani. Si cresc preturile de la un targ la altul. In ideea daca nu le-au vandut data trecuta pentru mai putin, acum sigur o sa le vanda mai scump.
Am facut foarte putine achizitii, am cautat sa iau cadou pt cineva o carte postala cu orasul lui din perioada interbelica, si am fost foarte surprins, cand dupa ce am rasfoit cam toate cartile postale din targ, nu am gasit niciunul cu orasul respectiv.