Okazii -mincinos si disperat dupa 4 euro
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- valentinian

Okazii -mincinos si disperat dupa 4 euro
Imi cer scuze ca am deschis topic nou aici dar nu am gasit o categorie mai potrivita dupa scoaterea ''diverse ''. Acum vreo luna am primit notificare de la okazii ca am de plata 4 euro pentru publicitatea facuta unei licitatii incheiate fara succes . Acum o saptamana am primit instiintare ca mi-au suspendat contul. Le-am cerut explicatii si au gasit de cuviinta sa ma mai minta odata :
Va multumim pentru interesul manifestat fata de serviciile oferite de Okazii.ro.
OKazii.ro nu percepe niciun fel de taxa pentru introducerea licitatiilor pe site. Singurele comisioane percepute sunt cele pentru tranzactiile incheiate cu succes si sunt aplicabile vanzatorilor.
Conform Acordului de utilizare a site-ului OKazii.ro sunteti raspunzator de plata oricaror taxe si plati obligatorii, ca si pentru plata tuturor cheltuielilor rezultate din utilizarea serviciului nostru de licitatie pe Internet.
Avand in vedere ca toate costurile pentru serviciile de promovare v-au fost comunicate, nefiind vorba de costuri ascunse, in momentul in care ati ales sa le folositi si sa activati respectivele optiuni v-ati obligat in mod automat si sa le achitati.''
Am subliniat pasajul cu minciuna , eu neavand nici macar o vanzare reusita in ultimele trei luni cel putin . Eu unul mi-am propus mai demult sa nu mai activez pe okazii dar abia acum sunt sigur ca asa este si va fi . Chiar nu e vb de 4 euro dar disperarea asta de a imi suspenda contul pt aceasta ''suma'' mi se pare prea mult .
Va multumim pentru interesul manifestat fata de serviciile oferite de Okazii.ro.
OKazii.ro nu percepe niciun fel de taxa pentru introducerea licitatiilor pe site. Singurele comisioane percepute sunt cele pentru tranzactiile incheiate cu succes si sunt aplicabile vanzatorilor.
Conform Acordului de utilizare a site-ului OKazii.ro sunteti raspunzator de plata oricaror taxe si plati obligatorii, ca si pentru plata tuturor cheltuielilor rezultate din utilizarea serviciului nostru de licitatie pe Internet.
Avand in vedere ca toate costurile pentru serviciile de promovare v-au fost comunicate, nefiind vorba de costuri ascunse, in momentul in care ati ales sa le folositi si sa activati respectivele optiuni v-ati obligat in mod automat si sa le achitati.''
Am subliniat pasajul cu minciuna , eu neavand nici macar o vanzare reusita in ultimele trei luni cel putin . Eu unul mi-am propus mai demult sa nu mai activez pe okazii dar abia acum sunt sigur ca asa este si va fi . Chiar nu e vb de 4 euro dar disperarea asta de a imi suspenda contul pt aceasta ''suma'' mi se pare prea mult .
Ultima oară modificat 22 Feb 2009, 00:21 de către valentinian, modificat 1 dată în total.
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
.
Re: Okazii -mincinos si disperat dupa 4 euro
Licitatiile care se promoveaza chiar daca nu sunt castigate trebuie platita promovarea si mi se pare corect. Iar faptul ca au ddezactivat coontul mi se pare normal daca nu ati platit acele taxe.Nu inteleg de ce noi romanii vrem ca totul sa fie gratis. Incercati pe ebay si o sa vedeti ca si acolo sa plateste sau pe oricare alt site serios de licitatii. Nu sunt avocatul lor dar mie mi se pare cel mai bun site de acest gen din Romania.valentinian scrie:Imi cer scuze ca am deschis topic nou aici dar nu am gasit o categorie mai potrivita dupa scoaterea ''diverse ''. Acum vreo luna am primit notificare de la okazii ca an de plata 4 euro pt publicitatea facuta unei licitatii incheiate fara succes . Acum o saptamana am primti instiintare ca mi-au suspendat contul. Le-amm cerut explicatii si au gasit de cuviinta sa ma mai minta odata :
- valentinian

Iti respect parerea Sebii , eu doar am aratat ca cei de Okazii mint in descrierea subliniata.Ai gasit pe Ebay scris mare ,in header ,ca e gratuit ? Intr-adevar , cei de la Okazii sunt cei mai buni la facut bani dar nu la calitatea serviciilor si la exactitatea conditiilor impuse . E un fel de reclama mincinoasa ce fac ei , inducere in eroare .
.
.
Orice licitatie promovata pe okazii este taxabila. Si asta de la inceput, de cand au fost introduse si optiunile de a fi promovate. Indiferent de cum se finalizeaza licitatia. Detalii pe pagina aceasta
Din cate stiu, si Ebay percepe anumite taxe pt licitatiile postate (costuri suportate de vanzatori).
Din cate stiu, si Ebay percepe anumite taxe pt licitatiile postate (costuri suportate de vanzatori).

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
- valentinian

Se pare ca nu avem in vedere aceeasi chestiune Yu Li Yan , eu nu contest taxa in sine ci doar faptul ca este ''trecuta cu vederea '' in declaratiile lor in care se specifica clar ca doar licitatiile reusite sunt taxate [neadevarat] . Consider topicul fara viitor si propun inkiderea lui , oricum nu asteptam compasiune ci am vrut doar sa subliniez o minciuna perpetuata .
.
.
scuze dar cred ca faci o confuzie. daca introduci o licitatie normala nu platesti nici un comison, dar daca vrei sa fie promovata platesti chiar daca licitatia nu se finalizeaza cu vanzare.valentinian scrie:Se pare ca nu avem in vedere aceeasi chestiune Yu Li Yan , eu nu contest taxa in sine ci doar faptul ca este ''trecuta cu vederea '' in declaratiile lor in care se specifica clar ca doar licitatiile reusite sunt taxate [neadevarat] . Consider topicul fara viitor si propun inkiderea lui , oricum nu asteptam compasiune ci am vrut doar sa subliniez o minciuna perpetuata .
-
danutz

Re: Okazii -mincinos si disperat dupa 4 euro
aceasta afirmatie e adevaratavalentinian scrie: OKazii.ro nu percepe niciun fel de taxa pentru introducerea licitatiilor pe site. Singurele comisioane percepute sunt cele pentru tranzactiile incheiate cu succes si sunt aplicabile vanzatorilor.
daca ati fi vandut piesa fara promovare si sar fi terminat fara succes atunci ocazii nu percepea nici o taxa
dar din moment ce ati vrut sa promovati licitatia atunci sunteti automat constient ca platesti promovarea indiferent cum se termina licitatia si o platesti in acel moment
- valentinian

- Cornelius Agrippa

De aproximativ 20 de minute incerc sa accesez situl okazii si nu mi se incarca defel.Oare sunt probleme cu site-ul sau de la ISP-ul meu mi se trage? Oricum se pare ca o piesa la care as fi licitat sigur se va duce....

S-ar putea sa nu fi gasit topicul potrivit insa e primul din lista legat de okazii ( si de problemele cu ei) care mi-a cazut sub ochi asa ca....
L.E. Se pare ca a inviat.Oricum problema nu avea cum sa fie de la ISP din moment ce pe forum si pe alte site-uri puteam intra fara probleme.
S-ar putea sa nu fi gasit topicul potrivit insa e primul din lista legat de okazii ( si de problemele cu ei) care mi-a cazut sub ochi asa ca....
L.E. Se pare ca a inviat.Oricum problema nu avea cum sa fie de la ISP din moment ce pe forum si pe alte site-uri puteam intra fara probleme.
„Evul Mediu nu s-a sfarsit inca“-Umberto Eco
http://num-n-roll.blogspot.com/
http://alte-vederi.blogspot.com/
http://num-n-roll.blogspot.com/
http://alte-vederi.blogspot.com/
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Eu am o alta problema cu okazii, tot legat de licitatiile promovate.
Am avut destul de multe astfel de licitatii la care am platit pentru promovare, la care unii au licitat aiurea la pret blitz si dupa aceea au uitat sa plateasca, s-au razgandit, nu mai erau de gasit, sau au licitat doar sa-mi strice licitatia. Chiar daca le-am dat negativ, taxele pentru promovare la astfel de licitatii nu se returneaza, deci am ramas cu paguba, si banii de promovare luati, si nici piesele vandute. Asta mi se pare total incorect, sa nu zic furt.
Nu am nimic impotriva sa platesc pentru anumite servicii celor de la okazii, si n-as avea nimic de comentat daca cele puse in vanzare nu s-ar vinde pentru ca n-au exisat ofertanti. Dar atat timp cat s-a licitat pe piesa, vine un nesimtit care si-a facut cont acum o ora, ia la blitz si dispare ca magarul in ceata iar mie mi-a stricat licitatia pentru care am platit, mi se pare t o t a l incorect sa nu-mi primesc banii inapoi. Indiferent daca am platit un cent pentru promovare, sau 10 euro.
Am avut destul de multe astfel de licitatii la care am platit pentru promovare, la care unii au licitat aiurea la pret blitz si dupa aceea au uitat sa plateasca, s-au razgandit, nu mai erau de gasit, sau au licitat doar sa-mi strice licitatia. Chiar daca le-am dat negativ, taxele pentru promovare la astfel de licitatii nu se returneaza, deci am ramas cu paguba, si banii de promovare luati, si nici piesele vandute. Asta mi se pare total incorect, sa nu zic furt.
Nu am nimic impotriva sa platesc pentru anumite servicii celor de la okazii, si n-as avea nimic de comentat daca cele puse in vanzare nu s-ar vinde pentru ca n-au exisat ofertanti. Dar atat timp cat s-a licitat pe piesa, vine un nesimtit care si-a facut cont acum o ora, ia la blitz si dispare ca magarul in ceata iar mie mi-a stricat licitatia pentru care am platit, mi se pare t o t a l incorect sa nu-mi primesc banii inapoi. Indiferent daca am platit un cent pentru promovare, sau 10 euro.
Okazii nu percepe taxe la licitatii nefinalizate - referindu-se la comisionul de tranzactionare. Pana aici totul este in regula.
Daca doresti sa promovezi o licitatie platesti indiferent daca obiectul pus in vanzare va fi vandut sau nu, in definitiv ii faci reclama. Astfel ca sunt 2 lucruri diferite.
Daca doresti sa promovezi o licitatie platesti indiferent daca obiectul pus in vanzare va fi vandut sau nu, in definitiv ii faci reclama. Astfel ca sunt 2 lucruri diferite.
- valentinian

Este destul de clar ca nu vorbim aceeasi limba .vlahul scrie:Okazii nu percepe taxe la licitatii nefinalizate - referindu-se la comisionul de tranzactionare. Pana aici totul este in regula.
.
.
Dvs platiti pentru reclama, daca vindeti mai platiti un comision, nu platiti pentru postarile fara reclama si care nu au un cumparator atunci cand s-a incheiat licitatia.
1.Postati fara reclama si nu vindeti nu platiti nimic.
2.Postati cu reclama si nu vindeti platiti reclama.
3.Postati fara reclama si vindeti platiti comisionul de vanzare.
4.Postati cu reclama ( platiti reclama ) si vindeti - platiti comisionul.
Nefinalizata inseamna fara cumparator. Regret daca nu m-am facut inteles in postul anterior.
Reclama - evidentierea produsului - este un serviciu separat, optional, care daca doriti sa-l folositi il platiti.
Iar exemplul cu masajul ...
1.Postati fara reclama si nu vindeti nu platiti nimic.
2.Postati cu reclama si nu vindeti platiti reclama.
3.Postati fara reclama si vindeti platiti comisionul de vanzare.
4.Postati cu reclama ( platiti reclama ) si vindeti - platiti comisionul.
Nefinalizata inseamna fara cumparator. Regret daca nu m-am facut inteles in postul anterior.
Reclama - evidentierea produsului - este un serviciu separat, optional, care daca doriti sa-l folositi il platiti.
Iar exemplul cu masajul ...
Site-ul in cauza are suficiente probleme.Cate licitatii nu am pierdut si eu din cauza ca nu era accesibil
Legat de problema D-nului Aldor, nu mi se pare corect. Sunt de acord cu ce a scris D-nul Vlahul, insa in cazul D-nlului Aldor corect ar fi ca in cazul unei tranzactii nefinalizate (a se intelege tranzactie in care ofertantul a primit calificativ neutru/negativ) sa fie restituite atat taxele de promovare cat si comisionul, dar doar in cazul licitatiilor cu un singur ofertant, in cazul celor instant cu mai multi ofertanti promovarea nefiind afectata prea mult. Insa pe dnii de la okazii nu ii intereseaza acest aspect, preferand sa treaca cu vederea acest lucru, ca .....doar e mai simplu sa primesti bani fara sa muncesti decat sa muncesti si sa nu primesti
Legat de problema D-nului Aldor, nu mi se pare corect. Sunt de acord cu ce a scris D-nul Vlahul, insa in cazul D-nlului Aldor corect ar fi ca in cazul unei tranzactii nefinalizate (a se intelege tranzactie in care ofertantul a primit calificativ neutru/negativ) sa fie restituite atat taxele de promovare cat si comisionul, dar doar in cazul licitatiilor cu un singur ofertant, in cazul celor instant cu mai multi ofertanti promovarea nefiind afectata prea mult. Insa pe dnii de la okazii nu ii intereseaza acest aspect, preferand sa treaca cu vederea acest lucru, ca .....doar e mai simplu sa primesti bani fara sa muncesti decat sa muncesti si sa nu primesti
NIHIL SINE DEO!