Este acum unul pe net UNC la 12,5 USD. Am vazut preturi foarte variate la bancnotele cupon si prima emisiune de lei moldovenesti. In WPM sunt cote foarte mici pentru bancnotele din Moldova, deci cred ca se vor gasi in viitor fara probleme, asa ca nu vad de ce sa se plateasca preturi exagerate pentru astfel de bancnote.
vladmario scrie:Anul trecut, la Chisinau, cupon necirculat, ~150 lei romanesti noi. Mi-a parut foarte mult.
păi pe ebay sunt doua UNC de vânzare un al 9 alta la 14 USD... eu am cumpărat ieri bancnotele de 50 UNC, 200 XF și 1000 cupon UNC cu suma totală de 35 lei.
Cupoanele de 50 si 5000 sunt mai greu de gasit.
Primul datorita valorii mici iar al doilea datorita valorii mari ( S-a schimbat cu 5 lei la reforma din 1993 ).
Pentru cel de 5000 UNC un pret de 30 - 40 lei este normal.
150 lei e intradevar total deplasat. Poate fratii nostrii din Moldova cred ca noi suntem putred de bogati.
nu știu în ce măsură se consideră ei frați cu noi dar în fine... oricum dacă are cineva de vânzare aștept oferte...
p.s. mă mai interesează și bancnotele de 1,5,10 lei 1992
badin19 scrie:nu știu în ce măsură se consideră ei frați cu noi dar în fine... oricum dacă are cineva de vânzare aștept oferte...
p.s. mă mai interesează și bancnotele de 1,5,10 lei 1992
Am eu 3 exemplare unc 10 lei 1992 si 1 200 cupon 1992 UNC
vladmario scrie:Anul trecut, la Chisinau, cupon necirculat, ~150 lei romanesti noi. Mi-a parut foarte mult.
La Chisinau costa 150 lei moldovenesti, adica 10-11 euro.
Eu am spus cit am vazut eu pretul. Din cei 20-30 de vinzatori de la "club", doar unul avea un astfel de cupon, atunci cind am fost eu la Chisinau anul trecut. Poate ca preturile s-au mai calmat de atunci?
Si omul poate sa ceara oricit pe marfa lui, mai ales cind stie ca are "monopolul" produsului.
Daca cumva are cineva de vinzare cuponul de 5000 lei UNC la 10-12 euro cu tot cu transport, sint interesat.