targ Sutu
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- andi_codescu

Am ajuns si eu in cele din urma la un targ din Bucuresti (pe Quinet). Sunt un pic dezamagit, nu atat pentru faptul ca oferta de antice este slabuta (aproape inexistenta), cat pentru reticenta unora dintre vanzatori dar si lipsa de bun simt a unor colectionari "pasageri" care se baga ca musca in caciula. La o intrebare normala: "aveti monede antice/romane?" m-au trimis la studiat in aprofunzime numismatica inainte de a cere asa ceva. Oi fi eu tanar dar nici chiar asa. Urat 
Pe afara-i vopsit gardul.... L-au si numit, promitator chiar, "targ al mestesugarilor si buchinistilor", dar acolo am gasit o imagine jalnica, mai mult de jumatate din casutele ce adapostesc...buchinisti si mesteri mari erau inchise, iar oferta, foarte saraca. Vizitatori, trei-patru. Ce-i drept, m-am dus la mijlocul saptamanii, poate se mai anima putin zilele astea, ideea nu era rea.vlahul scrie:Astazi ( sambata ) se organizeaza, de abia de maine - 7 decembrie - se "deschide" targul pe Quinet si va tine pana pe 4 ianuarie.
stie cineva cand si unde va fi urmatorul targ ?!
adica , se mai organizeaza ceva pana la Brasov ?
adica , se mai organizeaza ceva pana la Brasov ?
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
-
hultan2003

Nu, pana in vara nu se mai tine targ la Brasov.
Vedeti aici o listare a targurilor de anul acesta.
Vedeti aici o listare a targurilor de anul acesta.
Nu ca eu as avea ceva impotriva unor targuri mai dese,dar nici la saptamana
(Brasov,Sofitel,Sutu,Obor,si cred ca s-ar putea continua cu usurinta).In felul asta voi ajunge sa cumpar 2 piese pe an;una la inceput si una la sfarsit
Ca de obicei o lipsa de coordonare intre organizatori, mai ales in aceasta perioada cand economia se duce din gard in pom (asa cum s-a vazut si la Brasov).
NIHIL SINE DEO!