5 lei 1929
5 lei 1929
am o banconta de 5 lei 1929, septembrie...are vreo valoare? multumesc
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Daca la intrebarea de mai sus ai fi postat si o imagine a bancnotei pe care o ai, in care lumea sa poata vedea o stare, sunt sigur ca Aldor, sau Freddy ar fi dat alt raspuns.claus scrie:am formulat eu gresit intrebarea
stiu ca au valoare, ma refeream daca valoareaza "ceva", sau valoareaza doar cativa roni...

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Faszika
Re: 5 lei 1929
[quote="claus"]am o banconta de 5 lei 1929, septembrie...are vreo valoare? multumesc[/quote]
Ma intereseza bancnota asta! Se poate o poza??? Multumesc!
Ma intereseza bancnota asta! Se poate o poza??? Multumesc!
m-a amuzat readucerea in prim plan a acestui topic..m-a amuzat prin formularea intrebarii "are vreo valoare"
...cred ca am mai evoluat un pic in anul care a trecut de atunci.
pentru domnul interesat de bancnota-nu doresc sa o vand, bancnota arata foarte prost, as zice maxim fine, pliuri...pe okazii este una net superioara la 70 lei, poate va intereseaza.
copil fiind, bancnota aceasta am "confiscat-o" bunicilor de la tara, impreuna cu un 10 bani 1867 si cateva gaurite din 1905/1906...asa m-a prins microbul. valoarea ei de piata este neglijabila la starea in care e, cea sentimentala e mult mai mare.
pentru domnul interesat de bancnota-nu doresc sa o vand, bancnota arata foarte prost, as zice maxim fine, pliuri...pe okazii este una net superioara la 70 lei, poate va intereseaza.
copil fiind, bancnota aceasta am "confiscat-o" bunicilor de la tara, impreuna cu un 10 bani 1867 si cateva gaurite din 1905/1906...asa m-a prins microbul. valoarea ei de piata este neglijabila la starea in care e, cea sentimentala e mult mai mare.
- Fişiere ataşate
-
- 5 lei.JPG (92.35 KiB) Vizualizat de 9628 ori
-
cristoph