Am gasit la cineva mai multe monede printre care si aceasta, cam care ar fi pretul ei corect, va intreb deoarece doresc sa o cumpar dar sa nu ii ofer prea mult si sa ma pacalesc.
Multumesc anticipat.
1 ban 1867 Heaton
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
- BAIDA DORU

1 ban 1867 Heaton
- Fişiere ataşate
-
- old 2.jpg (6.12 KiB) Vizualizat de 4696 ori
-
- old 1.jpg (5.95 KiB) Vizualizat de 4698 ori
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
Pare sa fie 1 ban 1867 intr-o stare rezonabila. Este greu de vazut mai mult din pozele pe care le-ati pus. Probabil ca 100-150 RON ar fi OK. Catalogul Transylvanian-numismatics (http://www.transylvanian-numismatics.co ... 5bani.html) spune 130 for XF...
Tinand cont ca in ultima vreme au fost destul de multe piese ca acesta pe piata mi se pare ca prin aceasta zona este pretul.
Tinand cont ca in ultima vreme au fost destul de multe piese ca acesta pe piata mi se pare ca prin aceasta zona este pretul.
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
Chiar daca nu sunt asa mari pozele, iti poti forma o parere desre moneda.Eu sunt de parere ca este un VF,dar mizez pe faptul ca pozele nu sunt reusite si ca frunzele de stejar nu ar fi tocite cum pare in poza.Daca insa ele chiar sunt asa tocite,atunci cred ca ar fi un F. Daca moneda nu a fost curatata,sau daca a fost curatata superficial (fara sa se vada zgarieturi gauri si alte lovituri,indepartand doar impuritatile) face 150 de lei,daca a fost curatata vizibil, sunt de parere ca nu face mai mult de 80 lei.
NIHIL SINE DEO!
-
roantichitati

- BAIDA DORU

Pretul de start este 100$, dar i-am spus ca nu face atat, eu i-am spus ca ii dau maxim 250lei, daca moneda nu e lovita pe cant, si intai sa o am in mana, deoarece inca nu am vazut-o nici eu, am primit doar acest scan, ce mi-a placut la vanzator (ca sa nu exista discutii,asa afirma el) doreste sa ne intalnim fata in fata si daca imi place, o cumpar daca nu, nu. Mai rar asa persoane.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.