Impresionanta imagine
Cruciada impotriva comunismului
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
- tripleseven

Multumesc, mai impresionant era ca vanzatorul respectiv a avut 3 cutii din acestea si nu era singurul ! Vanzatorii mai povesteau ca s-ar fi vandut niste terenuri in Halbe care au apartinut unei unitati militare. Inainte de vanzare ,Armata Germana le-a verificat foarte bine cu detectoare,pt ca populatia sa nu fie periclitata de munitie uitata in pamant. Asa au fost gasite si zeci de kg de diverse medalii ingropate pe care le-au vandut la kg celor interesati!KARAMIHAI scrie: Impresionanta imagine
Astazi la Brasov nu am vazut nici o (sau nicio) Cruciada cu bareta...rocolectionar scrie:Poate nu au ajuns la dumneavoastra ... (asta nu inseamna ca nu au fost dePantiru scrie:La targurile de la Brasov si Bucuresti in ultmii 5 ani nu am vazut de vanzare o Cruciada cu bareta. Asta ma face s-o consider mai rara si mai scumpa decat unele ordine de razboi, cum ar fi Steaua, Coroana Romaniei Cavaler si Ofiter (model '38/41)care se gasesc, practic fara probleme, la aproximativ 150 euro.
vanzare...)
A vazut cineva? Si care a fost pretul?
-
rocolectionar

Eu am vazut ...Pantiru scrie:Astazi la Brasov nu am vazut nici o (sau nicio) Cruciada cu bareta...rocolectionar scrie:Poate nu au ajuns la dumneavoastra ... (asta nu inseamna ca nu au fost dePantiru scrie:La targurile de la Brasov si Bucuresti in ultmii 5 ani nu am vazut de vanzare o Cruciada cu bareta. Asta ma face s-o consider mai rara si mai scumpa decat unele ordine de razboi, cum ar fi Steaua, Coroana Romaniei Cavaler si Ofiter (model '38/41)care se gasesc, practic fara probleme, la aproximativ 150 euro.
vanzare...)
A vazut cineva? Si care a fost pretul?
A fost intr-un lot care continea decoratii romanesti si germane primite de un
ofiter roman in anii 1942/43...
Cruciada avea 6 barete...
Multumesc pentru raspuns.Bofana scrie:Grupul s-a vandut la Brasov. Daca tin bine minte, erau si cateva brevete in acel grup.Pantiru scrie:Era de vanzare?
Stiti cumva daca s-a vandut?
Daca e posibil, as vrea un telefon sau o adresa de mail a vanzatorului.
Poate, alta data, voi avea si eu mai mult noroc...
-
leonard.florian

-
rocolectionar

- tripleseven

Germanii,mai exact firma "Steinhauer und Lück", a mai produs aceasta medalie si in anul 57 pentru veteranii de razboi care nu le mai aveau.
Nu vreau sa sustin ca aceasta medalie face parte din acel lot produs in 57,dar originala,adica din perioada razboiului nu e !
Eu personal o consider o replica, sa nu zic facatura !
Nu vreau sa sustin ca aceasta medalie face parte din acel lot produs in 57,dar originala,adica din perioada razboiului nu e !
Oricum arata mai bine decat facaturile romanestitripleseven scrie:Germanii,mai exact firma "Steinhauer und Lück", a mai produs aceasta medalie si in anul 57 pentru veteranii de razboi care nu le mai aveau.
Mihai