cosmin_sm scrie:NU INTELEG DOAMNA OLIMPIA DE UNDE SCOATETI ASEMENEA ABERATII.?????
NU VEDETI CA SANT NOU PE EBAY???? SI CE NU AM VOIE SA CUMPAR MAI MULTE BANCNOTE DE LA ACEEASI PERSOANA? ABEA AM 5 CALIFICATIVE SI DUMNEAVOASTRA VEDETI "DIVERSIUNE........."PE OKAZII AM 153 DE CALIFICATIVE ACOLO NU AM FACUT DIVERSIUNE?
DUMNEAVOASTRA CE USER AVETI PE OKAZII SAU PE EBAY CA SA STIU CU CINE AM ONOAREA?
DAR NU MA MIR DE ACUZATII PENTRU CA STIU CAT DE REA ESTE LUMEA IN ZIUA DE AZI,FARA SA FACI VREUN RAU LA CINEVA TE ACUZA AIUREA.
AVRAM COSMIN-SATU MARE (COSMIN_SM)
Dovezile vorbesc de ele însusi. Pentru restul, nu mai am nici un comentariu si din pacate nu am cont nici pe Okazii nici pe Ebay, asa ca va evit din eforturi....
Vad ca v-a trebuit mult timp sa faceti o replica ''apriga'', mai ales acum, ca istoria ca bidder de pe Ebay nu mai este disponibila pentru luna iunie cind am fost cu subiectul la zi....dar ma rog, judecati si raspundeti cum doriti numai ca nu e nevoie de MAJUSCULE, inteleg si in ''mini''
O zi buna va doresc.
Ultima oară modificat 16 Aug 2007, 00:43 de către Olimpia, modificat de 3 ori în total.
EU CRED CA NUMAI DUMNEAVOSTRA VEDETI DOVEZI. NIMENI INAFARA DE DUMNEAVOASTRA NU A RASPUNS LA ACUZATIILE CARE MI LE-ATI ADUS.
EU CRED CA VA PLICTISITI PE ACASA SI VA PUNETI SA FACETI COMENTARII AIUREA PE FORUM.DE CE NU IMI SPUNETI CE USER AVETI PE OKAZII SAU PE EBAY????????AVETI VREUN CALIFICATIV SAU CINE SANTETI DUMNEAVOASTRA???
IMI PARE RAU CA V-AM BAGAT IN SEAMA DAR NU ATI FI MERITAT DELOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Olimpia: topicul era in legatura cu persoane care au creat probleme in tranzactii
Vreti sa explicati ce probleme v-a creat cosmin_sm? Din ceea ce ati postat rezulta ca nu v-ati "intersectat" cu dumnealui. Faptul ca a cumparat mai multe piese de la acelasi vanzator nu-l poate incrimina in niciun mod.
Revenind, ce probleme v-a creat "cosmin_sm"?
@cosmin_sm
o rugaminte: va rog sa nu mai scrieti cu majuscule
E usor sa aratzi cu degetul, dar mai greu sa si dovedesti, si eu la inceputuri pe ebay incercam sa cumpar mai mult de la selleri din Romania si mai mult de la aceleasi persoane.
Shill bidding-ul acum cativa ani nu era interzis pe ebay. Nu este o procedura corecta, dar nici o problema foarte grava dupa parerea mea. Hai sa nu aratam pe cineva cu degetul doar bazandu-ne pe simple presupuneri, este foarte usor sa ajungi pe o "lista neagra", dar foarte greu sa fii sters de acolo.
Acest nyunyike si-a facut cont pe data de 20 martie, exact in ziua in care a licitat blitz la mai multe licitatii ale d-ului faszika, dupa cum se poate lesne observa si a primit "o gramada" de calificative: http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... nyike.html
Priviti si mesajele din acest forum, unde nyunyike face super-oferte si unde a si licitat ca sa creasca in mod artificial pretul articolului: http://www.okazii.ro/catalog/21479262/
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
Nu mi s-au incurcat planurile. Doar ca mesajul dat de faszika pe forum de pe celalalt nick mi- dat de gandit si astfel mi-am dat seama ca de fapt are mai multe conturi...ca si dvs., d-le cristoph.
Tudor C scrie:Nu mi s-au incurcat planurile. Doar ca mesajul dat de faszika pe forum de pe celalalt nick mi- dat de gandit si astfel mi-am dat seama ca de fapt are mai multe conturi...ca si dvs., d-le cristoph.
Pe mine nu ma deranjeaza sincer. Daca vrea sa mearga pe drumul asta si sa se degradeze singur in fata tuturor... n-are decat.
Oricum, vad ca tonul e aproape poruncitor ( remember naumtopali ? ) cand cere un lucru, asa ca nu e greu de incadrat ca si tip de om.
PS: Si nici un pic de gramatica nu i-ar strica ... tanarului "putzulica".