site wildwinds

Monede grecești, romane, bizantine.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

badicga
nou in forum
nou in forum

site wildwinds

Mesaj de badicga »

cunoasteti cumva situatia celebrului site www.wildwinds.com ????
la deschiderea lui toate accesarile apar albe !!!!

multumesc,
dimo13

Mesaj de dimo13 »

Spart acum o saptamana si ceva, mare parte din continut fiind sters, fapt si mai abominabil avand in vedere momentul pe care si l-au ales. Am inteles ca se incearca salvarea unor date si o eventuala refacere in viitor, sa speram ca se va reusi.
badicga
nou in forum
nou in forum

site wildwinds

Mesaj de badicga »

multumesc pentru clarificare.
sper si eu la fel in recuperarea datelor.
cunoasteti cumva un alt site la fel de complet ?

toete cele bune,
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
berserkr
moderator
moderator

Re: site wildwinds

Mesaj de berserkr »

badicga scrie:multumesc pentru clarificare.
sper si eu la fel in recuperarea datelor.
cunoasteti cumva un alt site la fel de complet ?

toete cele bune,
Poate va ajuta si linkurile de la "antice", cele din primul post...
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
vcoins

Mesaj de vcoins »

Singurii care au ceva de castigat sunt cei care falsifica monede.

Altfel nu inteleg sensul.

Sper sa avem din nou o sursa atat de pretioasa
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

As spune ca wildwinds era in primul rand un site util la identificare si atribuirea unui numar de catalog recunoscut. De asemenea mai era util la obtinerea unei idei asupra pretului (de afara). Nu vad foarte clar legatura cu falsurile, unde exista situri specializate si sectiuni in altele. De exemplu www.forgerynetwork.com care-i in picioare sau sectiunea de falsuri de la forumancientcoins. Ca motiv, multi nu-si explica de ce ar da cineva jos wildwinds. Dar in afara de simplul huliganism (care-i prezent pe net din ce in ce mai mult) mai pot exista si alte explicatii. Ca exemplu, daca s-ar dori vanzarea unei copii offline wildwinds, cineva ar lua siteul si apoi l-ar dobora. Si nu e singura explicatie posibila, dar cu siguranta se va rezolva. Wildwinds era un site realizat cu ajutorul comunitatii de numismati din toata lumea. Si colegi de pe acest forum au donat poze si descrieri. Si va fi restaurat cu ajutorul aceleiasi comunitati (mai devreme sau mai tarziu).
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
newbasic

Mesaj de newbasic »

chestia cu hakerii imi pare cusuta cu ata alba si sa va explic de ce :
la mine la firma (una media ) se fac backup-uri lunar atat la baza de date cat si la website; in al doile rand cei care se ocupa de hostingul site-ului trebuie sa preintampine toate aceste actiuni venite din partea hakerilor (ca pentru asta sunt platiti).
Nu pot sa concep ca nu s-a gandit nimeni sa faca un backup la acea imensa baza de date de pe wildwinds.

Edit: La mine se face lunar pentru ca informatiile de pe site se actualizeaza de doua ori pe luna(este un site de prezentare), iar backup-ul lunar este suficient. La transylvanian-numismatics si eu cred ca ar trebui facut backup zilnic :D
Ultima oară modificat 18 Mar 2009, 22:22 de către newbasic, modificat de 4 ori în total.
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

newbasic scrie:la mine la firma (una media ) se fac backup-uri lunar atat la baza de date cat si la website
Un backup lunar este total neprofesional, pana si eu fac backup-uri la site mult mai des. In mod normal ar trebui sa se faca zilnic.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

@newbasic Sa nu omitem ca siteul era ingrijit de un om care a inchiriat hosting si nu de o firma. Daca omul nu mai este si nu avea colaboratori angrenati prea adanc in aceasdta activitate nu are cine sa se intereseze de soarta sitului. In plus backup-ul era pe calculatorul lui. Nu stiu cine si cum are acces acolo si daca exista cineva care se gandeste la asta in momente tragice.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
newbasic

Mesaj de newbasic »

Site-ul wildwinds.com este operational incepand de astazi . Noul admin este Helvetica.
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Perfect, e in maini bune atunci.
vcoins

Mesaj de vcoins »

Doar ca inca nu regasim bogatia de informatii anterioare.

Sper sa se rezolve
newbasic

Mesaj de newbasic »

vcoins scrie:Doar ca inca nu regasim bogatia de informatii anterioare.

Sper sa se rezolve
site-ul a fost refacut dupa un backup mai vechi , in timp totul va reveni la normal.
Cacuci

Mesaj de Cacuci »

Ce noroc am ca in studentie din exces de zel mi-am copiat cat am putut din wildwinds cu teleport pro pe cd-uri. :).
Scrie răspuns