Piese si preturi aberante la monedele antice

Monede grecești, romane, bizantine.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

GLV

Mesaj de GLV »

NeKHBeT scrie:Se pare ca a aparut si aici : http://www.allnumis.ro/viewUserAuctions.php?id=379 .. dar cu preturi mai mari decat pe okazii.ro

,toate cele bune

Sorin
Si din cate am observat le poate trimite ,,in toata lumea''.Nu ca ar fi cine stie ce piese de tezaur, dar totusi........
newbasic

Mesaj de newbasic »

Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
LM

Mesaj de LM »

Daaa... :!: :shock:
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
ronin

Mesaj de ronin »

Ce e interesant e ca pentru 3 monede are 6 licitatii....Daca cineva ii liciteaza la avers si altcineva la revers, ce face?
andretty

Mesaj de andretty »

I da fiecaruia ce a licitat :lol:
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

http://www.forumancientcoins.com/board/ ... ic=53376.0
Le-a pus si aici la evaluare. Raspunsul primit acolo ar fi trebuit sa-l primeasca si aici. De azi inainte voi da aici acelasi raspuns. Vad ca oricum evaluarile nu folosesc nimanui :)
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
NeKHBeT

Mesaj de NeKHBeT »

chiar asa si e .. azi intreaba o persoana .. cat e moneda X? .. maine .. apare pe siturile de licitatii de doua-trei ori mai scumpa decat evaluarea facuta :) .. deci ce rost are?
www.allnumis.ro
Aveti imagini scanate de monede sau bancnote? Adaugati-le aici ca toata lumea sa se poata bucura de ele.
ronin

Mesaj de ronin »

berserkr scrie:http://www.forumancientcoins.com/board/ ... ic=53376.0
Le-a pus si aici la evaluare. Raspunsul primit acolo ar fi trebuit sa-l primeasca si aici. De azi inainte voi da aici acelasi raspuns. Vad ca oricum evaluarile nu folosesc nimanui :)
Nu trebuie sa generalizati.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Ultimile trei experiente au fost toate inutile. Asa ca daca din 4 foloseste numai una, cum as putea sa interpretez....In plus tot aici se contesta vehement ce nu convine, e adevarat, cei care au reactionat urat au demonstrat mai tarziu ca au probleme generalizate. Insa, cred ca o sa pastrez evaluarile numai in cazul in care cineva risca sa se pacaleasca. Adica la nivelul de prim ajutor. E o chestie umanitara pana la urma.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
ronin

Mesaj de ronin »

Aici aveti dreptate, dar ce am observat eu, este ca cei care nu tin cont de evaluari sau sa se foloseasc de ele in scop publicitar, sunt noii veniti pe forum si care dupa o "evaluare" doua, nu mai au nici o activitate.
amonra

Mesaj de amonra »

Eu zic ca se poate face diferenta dupa exprimarea fiecaruia .Cei care au avut o problema au intrebat frumos, iar cei care au vrut sa obtina un profit au devenit nerabdatori si aroganti.
Un lucru interesant de incercat ar fi raspunsul dupa cateva zile de la postul initial. Asa, cei care vor un castig imediat vor fi temporizati si cred ca isi vor da arama pe fata repede.
Pecunia non olet.
newbasic

Mesaj de newbasic »

berserkr scrie:http://www.forumancientcoins.com/board/ ... ic=53376.0
superb raspuns .asa ar trebui sa procedam si noi .
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
Cassius

Mesaj de Cassius »

Mai adaugam citeva licitatii:

http://www.okazii.ro/catalog/24631394/m ... ntice.html

http://www.okazii.ro/catalog/24631852/m ... ntice.html

Cea de a doua mie mi se pare un fals, ce parerea aveti dumneavoastra?
heliokles

Mesaj de heliokles »

Nu cred ca cea de a 2-a este un fals, dar preturile, intr-adevar sunt de 2 - 3 ori mai mari decat cele normale (in Romania). De altfel persoana respectiva are mult mai multe licitatii
http://www.okazii.ro/catalog?view_list= ... ype=simple&
insa nu cred ca are vreo sansa sa le vanda, cel putin pe termen scurt.
In ceea ce priveste evaluarile si parerea asupra autenticitatii unor monede, intr-adevar sunt foarte multi oportunisti care acceseaza forumul, folosesc studiul de cativa ani buni a unor membrii ai forumului (iar numismatica ca domeniu, presupune o supraspecializare), iar ulterior devin total dezinteresati si uneori chiar aroganti, in situatia in care raspunsul ii nemultumeste. Dar, intrucat scopul forumului este unul educational, putem, pe viitor sa ii sprijinim la identificare, fara a oferi preturi estimative, si lasandu-le placerea de a le descoperi in site-urile de specialitate.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Preturile sunt chiar si mai mari. Ar fi cat de cat, nu ieftine, daca ar fi exprimate in lei. Insa dupa cum e normal, fiecare cu propriile lui actiuni si reactiuni. Exercitiul de a le posta pe okazii e inutil in cazul dansului. Poate numai de dragul de a face click si a da din taste. La aceste preturi nu s-ar uita nimeni la ele nici la licitatii mari, unde se prezinta oameni cu dare de mana, nu mai vorbesc pe vcoins sau la alte mall-uri numismatice. Deci cu atat mai mult, aici, le va expune doar ca sa fie vazute. La noi, cam multi in ultima vreme au probleme mari cu decenta.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Scrie răspuns