obligatiuni CEC

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
badin19

obligatiuni CEC

Mesaj de badin19 »

am gasit la cineva niste obligatiuni CEC de 25 si 50 lei cam cat valoreaza bucata? (nu sunt UNC)
Divide et impera
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Sunt obligatiuni CEC RPR si RSR. Cele RSR se pot cumpara la cativa lei bucata. Cele din RPR costa ceva mai mult.
badin19

Mesaj de badin19 »

da stiu ca sunt rpr si rsr dar sincer nu retin, nu le-am dat atentie.... si cam pe la ce pret s-ar ridica? va intre deoarece pe okazii nu am vazut cu valorile aste ci doar cele de 100 si 200 lei
Divide et impera
PRONUMISMATICA
Site Admin

La targuri pe cele RSR le-am vazut incepand de la cateva lei bucata, iar pe cele RPR in general de la 10 lei in sus. Daca le duceti la CEC, acolo valoreaza exact cat scrie pe ele: 25 lei vechi = 0.0025RON. :)
Tin minte ca am citit in presa un articol in care o pensionara povestea ca a incercat sa vanda la CEC obligatiunile pe care le avea (200 lei RSR) si i s-a zis ca poate primi pentru fiecare 0.02RON
badin19

Mesaj de badin19 »

Aldor scrie:La targuri pe cele RSR le-am vazut incepand de la cateva lei bucata, iar pe cele RPR in general de la 10 lei in sus. Daca le duceti la CEC, acolo valoreaza exact cat scrie pe ele: 25 lei vechi = 0.0025RON. :)
Tin minte ca am citit in presa un articol in care o pensionara povestea ca a incercat sa vanda la CEC obligatiunile pe care le avea (200 lei RSR) si i s-a zis ca poate primi pentru fiecare 0.02RON

???? sa inteleg ca daca ma duc la CEC pot sa cumpar astfel de obligatiuni ?
Divide et impera
PRONUMISMATICA
Site Admin

Eu nu asta am zis, ci tocmai invers, cred ca inca se mai pot preschiimba acolo astfel de obligatiuni in "bani".
badin19

Mesaj de badin19 »

aaaa.... da scuze... eram somnoros cand am citit. pai o sa lipesc un afis pe usa CEC ului .... :))
Divide et impera
Scrie răspuns